Leverkusen – Stuttgart ponturi pariuri 06.02.2021

Scris de Bmg05/02/2021

Duel foarte tare avem sambata in Bundesliga, intre Leverkusen si Stuttgart. Jocul este programat cu incepere de la ora 16.30, iar eu sunt de parere ca vom face profit la pariuri online. Pe cine joci? Sa stii ca eu am analizat mai jos duelul si o sa gasesti o predictie argumentata. Cota este buna si merita.

⚽ 1. Leverkusen.

Bayer a coborat in clasament in ultima perioada si iata ca a ajuns acum abia pe locul 5. A pierdut 3 din precedentele 4 jocuri in Bundesliga si forma de moment nu este chiar una care sa o recomande. Runda trecuta a fost invinsa in derby-ul cu Leipzig (0-1).

Leverkusen face in general meciuri frumoase, fiind foarte buna in plan ofensiv. Ia insa destul de usor gol acasa si poti juca aici ponturi fotbal Germania la goluri.

Interesant ca a castigat un singur meci din ultimele 4 jucate acasa in campionat. La anteriorul a fost batuta de Wolfsburg (0-1). O explicatie a rezultatelor proaste este si faptul ca sunt multe probleme de lot. Vor lipsi si de data aceasta Arias, Baumgartlinger, Bellarabi, Paulinho si Weiser, in timp ce Amiri si L. Bender raman incerti.

⚽ 2. Stuttgart.

VfB face pana acum un sezon bun si se gaseste pe locul 10 in Bundesliga. Gandul cu care a plecat la drum a fost evitarea retrogradarii. A castigat in etapa trecuta, acasa cu Mainz si a pus punct seriei de 3 etape fara succes.

Stuttgart are una dintre cele mai bune ofensive din campionat si exceleaza pe atac. Apararea nu se ridica insa la acelasi nivel. Se descurca minunat afara si are al doilea bilant din liga pe teren strain.

Ca si probleme de efectiv, trebuie spus ca oaspetii nu se vor baza sambata pe Al Ghaddioui, Castro, Egloff si Mola.

⚽ 3. Leverkusen – Stuttgart intalniri directe.

Cel mai recent duel a fost in tur, atunci cand cele doua echipe ne-au oferit o remiza de GG (1-1). De mentionat ca Leverkusen are 3 victorii in ultimele 4 jocuri directe.

⚽ 4. Leverkusen – Stuttgart echipe probabile.

Leverkusen (4-3-3) : Hradecky – Fosu-Mensah, Tah, Tapsoba, Sinkgraven – Wirtz, Aranguiz, Demirbay – Bailey, Schick, Diaby.
Stuttgart (3-4-2-1) : Kobel – Mavropanos, Anton, Kempf – Silas, Mangala, Endo, Sosa – Forster, Gonzalez – Kalajdzic.

⚽ 5. Leverkusen – Stuttgart cote pariuri.

Sa stii ca din oferta Fortuna imi place cota de 1.83 pentru pariul „Pauza sau final X”. Tot la Fortuna iti recomand si cota de 1.66 pentru pariul „Leverkusen peste 1.5 goluri”.

⚽ 6. Leverkusen – Stuttgart ponturi pariuri.

Leverkusen – Stuttgart ponturi pariuri

Eu sunt de parere ca disputa ne va oferi cel putin 2 reusite pe tabela de scor. De obicei aceste formatii fac meciuri de goluri, ele avand doua dintre cele mai bune ofensive in Bundesliga. De asemenea, niciuna dintre ele nu exceleaza pe faza de aparare, asa ca ar trebui sa se marcheze rapid.

5 din ultimele 6 meciuri de campionat de acasa pentru Leverkusen au fost GG. De partea cealalta, Stuttgart trece de 2 goluri marcate in medie pe deplasare.

Totusi, mie 5 reusite mi se par multe, asta pentru ca Bayer are multe probleme de lot, plus ca forma de moment nu este cea mai buna pentru aceste echipe.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Leverkusen – Stuttgart
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.74 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: