Bayern – Augsburg ponturi pariuri 22.05.2021

Scris de Radu Oprea21/05/2021

Bayern si Augsburg incheie aventura in acesta editie de Bundesliga intr-o partida ce are loc pe Allianz Arena din Munchen. Formatia gazda este bineinteles mare favorita la victorie. In cele ce urmeaza vei gasi pontul meu si cateva detalii si statistici.

⚽1. Bayern

Ca de obicei a luat titlul la pas, ea avand 10 puncte avans fata de a 2-a clasata Leipzig, cu o runda inainte de final. In februarie 2020 este ultima oara cand nu a inscris intr-un meci. Defensiva a primit insa gol in 3 din ultimele 5 jocuri.

Are o singura infrangere in precedentele 7 la dispute, la Mainz, iar pe 4 din celelalte 6 le-a castigat. Acasa vine dupa 2 victorii clare, cu 2-0 si 6-0 si de aceea eu sunt de parere ca pe biletul zilei pariuri ar putea fi si pronosticul meu de mai jos.

Tanguy Nianzou este suspendat si de aceea nu este eligibil. Douglas Costa si Leon Goretzka sunt anuntati ca fiind indisponibili din cauza unor accidentari. Ron-Thorben Hoffmann este incert, insa oricum avea sanse mici sa fie titular.

⚽2. Augsburg

A reusit sa se salveze de la retrogradare pentru ca este pe 12 cu 36 de puncte adunate in 33 de etape. In ultimele 3 partide a marcat si in cea mai recenta dintre ele nu a incasat gol.

Vine dupa un succes cu Bremen, dar inainte de asta a avut 3 infrangeri la rand. Sufera teribil in deplasari din moment ce pe 8 din ultimele 9 le-a pierdut, rezultatul pozitiv fiind o victorie la Mainz.

Noah Bazee si Felix Uduokhai se pare ca nu vor putea evolua, ambii fiind accidentati. Ruben Vargas este suspendat si nu poate fi utilizat. Fredrik Jensen este si el incert si nu prea vad de ce ar fi fortat sa intre pe gazon.

⚽3. Intalniri directe

Bayern este neinvinsa in precedentele 12 astfel de confruntari si pe 10 dintre ele le-a castigat. In turul acestui campionat s-a impus la limita, cu scorul de 1-0. Ultima oara pe Allianz Arena a obtinut o victorie ceva mai clara, cu 2-0.

⚽4. Bayern – Augsburg echipe probabile:

Bayern (4-2-3-1): Neuer – Sule, J. Boateng, T. Hernandez, A. Davies – Kimmich, Alaba – Gnabry, T. Muller, K. Coman – Lewandowski.
Augsburg (4-4-2): Gikiewicz – R. Gumny, R. Oxford, Gouweleeuw, Iago – Caligiuri, Moravek, R. Khedira, A. Hahn – Richter, Niederlechner.

⚽5. Bayern – Augsburg cote pariuri

La Winbet pariuri sportive avem o cota de 1.95 pentru gazde peste 3,5 goluri.
Aceeasi casa de pariuri Winbet ne ofera o cota de 2.90 daca mizam pe un gol marcat pana in minutul 10.

⚽6. Bayern – Augsburg ponturi pariuri

Bayern – Augsburg ponturi pariuri

Bayern este cu 7 clase peste adversara ei si sunt destul de sigur ca isi propune sa faca spectacol in ultimul meci al sezonului pe Allianz Arena. Ma astept sa inceapa in forta aceasta partida si sa se distreze pe gazon.

Va fi si ultima disputa in care Hansie Flick va fi pe banca gruparii bavareze si cel mai probabil acesta le va cere jucatorilor sa ii daruiasca o victorie la scor. In precedentele 2 jocuri de acasa elevii sai s-au impus, au inscris de minim 2 ori si la pauza conduceau.

Augsburg este foarte modesta atunci cand evolueaza pe teren strain. Ea a fost invinsa in 8 din ultimele 9 deplasari si doar intr-unul dintre aceste esecuri nu a incasat cel putin 2 goluri. Pe langa asta, in precedentele 3 in care a fost era in dezavantaj dupa prima repriza.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bayern – Augsburg
Pronostic: 
1/1 & peste 1,5 goluri
Cota: 
1.52 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 40
PROCENTAJ
53%
UNITĂȚI
+544
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: