Bayern Munchen – Dusseldorf ponturi pariuri 30.05.2020

Scris de chiriladavid2530/05/2020

Tot mai aproape de cel de-al 8-lea titlu de campioana la rand, Bayern Munchen o intalneste in runda cu numarul 29 de Bundesliga, pe Dusseldorf, una din formatiile amenintate serios cu retrogradarea. Partida va avea loc pe „Allianz Arena” din Munchen si va incepe de la ora 19:30, urmand a fi transmisa de DigiSport 1, TelekomSport 1 si LookPlus.

Bayern–Dusseldorf-30052020-cote

⚽ 1. Bayern Munchen

Este liderul campionatului, avand 64 de puncte, cu 7 mai mult decat Dortmund si cu 9 mai mult decat RB Leipzig. Are nu mai putin de 7 victorii la rand in campionat, jucand excelent in ultimele 15 runde, inregistrand 13 victorii, 1 remiza si 1 infrangere.

2.99 este cota pentru Gazde Combo Goluri lGNG&llG1+.

Vine dupa o victorie in fata marei rivale, Dortmund, in deplasare, scor 1:0, meci decis de un gol marcat de Kimmich in minutul 43. Thiago, Coutinho, Niklas Sule si Tolisso sunt cu totii accidentati si nu vor putea evolua in acest meci.

⚽ 2. Dusseldorf

Ocupa in continuare pozitia de baraj, avand 27 de puncte, apropriindu-se a doar 1 punct de Mainz si la 2 de Eintracht Franfurt. E neinvinsa in ultimele 6 runde inregistrand 2 victorii si 4 infrangeri, ultima infrangere venind pe teren propriu, 4:1 cu Borussia Monchengladbach.

2.83 este cota pentru Combo X/X sau X/2.

S-a impus in ultima runda, 2:1, acasa cu Schalke, meci in care s-a vazut condusa in minutul 53, Hennings si Karaman intorcand insa scorul pana in minutul 70. David Kownachi, Zackary Steffen si Bernhard Tekpetey sunt accidentatii formatiei oaspete.

⚽ 3. Intalniri directe

De 3 ori s-au intalnit cele doua echipe in ultimele 5 sezoane de Bundesliga, in sezonul precedent, in care Bayern a remizat acasa, scor 3:3, castigand in deplasare, scor 4:1 si in turul acestui campionat, la Dusseldorf, unde Bayern s-a impus cu 4:0.

⚽ 4. Bayern Munchen – Dusseldorf echipe probabile:

Bayern: Neuer (c) – Pavard, Boateng, Alaba, Davies – Kimmich, Goretzka – Gnabry, Müller, Coman – Lewandowski.
Fortuna: Kastenmeier – Ayhan, Hoffmann, Suttner – Zimmermann, Stöger, Bodzek, Morales, Thommy – Karaman, Hennings (c)

⚽ 5. Bayern Munchen – Dusseldorf cote pariuri

Bayern Munchen Dusseldorf Cote Pariuri

⚽ 6. Bayern Munchen – Dusseldorf ponturi pariuri

Bayern Munchen – Dusseldorf ponturi pariuri

Voi miza pe un pariu ceva mai inedit la acest joc si anume, pe faptul ca Thomas Muller va izbuti sa cadreze cel putin 1 minge pe cadrul portii adverse, fiind unul din jucatorii de la Bayern care cauta in fiecare meci sa fie unul dintre protagonisti.

Thomas Muller e un jucator care se insereaza bine in careul advers, un vice foarte bun pentru polonezul Lewandowski, un jucator care are nu mai putin de 17 assituri in acest sezon si care a marcat de 7 ori, fiind mai mult preocupat ca formatia sa sa castige.

Cum Muller nu a putut fi prezent prea mult in careul advers in intermediara cu Dortmund, acesta cred ca va incerca sa fie mai prezent in atac in acest meci si ca va incerca poarta, el marcand in precedentul meci a lui Bayern de pe teren propriu, victoria 5:2 cu Eintracht Frankfurt.
Bayern Munchen – Dusseldorf
Pronostic: 
Thomas Muller Suturi pe poarta 1+
Cota: 
1.50 @

Bayern Munchen – Dusseldorf ponturi pariuri

E greu pentru orice echipa din Bundesliga sa reziste in fata lui Bayern, cu atat mai mult pentru Dusseldorf, una dintre codasele clasamentului. Bayern este din nou in mare forma, dar Dusseldorf are nevoie disperata de puncte si va incerca sa scoata unul chiar si pe Allianz Arena. Cum? Jucand ultradefensiv si incercand prin orice mijloace sa ii opreasca pe Lewandowski, Thomas Muller sau Gnabry. Mizez asadar pe cel putin 3 cartonase primite de oaspeti, cu argumentul ca Fortuna Dusseldorf va juca cu multa determinare in speranta unui rezultat pozitiv. Cata vreme rezultatul va fi egal Dusseldorf va incerca sa fragmenteze cat mai mult jocul pentru pastrarea rezultatului. Daca Bayern va avea un avantaj consistent pe tabela va aparea frustrarea jucatorilor Fortunei, deci si ceva duritati sau iesiri nervoase ce se vor incheia cu avertismente. In cazul acestui pariu cartonasul rosu este contabilizat cu doua puncte!
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bayern Munchen – Dusseldorf
Pronostic: 
Peste 2,5 cartonase Dusseldorf
Cota: 
2.12 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: