Bayern – Union Berlin ponturi pariuri 10.04.2021

Scris de Kareka09/04/2021

Runda cu numarul 28 din Bundesliga Germania ne aduce fata in fata campioana en-titre si una din echipele frumoase ale campionatului, Union Ber. Meciul va avea loc pe Allianz Arena din Munchen si va putea fi urmarit de la ora 16:30 pe Digi Sport 1, Look Sport+ si Telekom Sport.

⚽ 1. Bayern.

Vine dupa un esec pe teren propriu in fata parizienilor, echipa pe care in sezonul trecut de Liga Campionilor, a invins-o chiar in finala. A fost unul din cele mai frumoase meciuri din acest sezon, francezii impunandu-se cu 3-2, dupa ce in prima repriza conduceau cu 2-1.

In Bundesliga se pare ca se apropie cu pasi mari spre castigarea unui nou titlu, dupa ce a reusit in ultima etapa sa se impuna chiar pe terenul ocupantei pozitiei secunde Leipzig. A ajuns sa lege 5 victorii consecutive in Bundesliga, 2 din acestea fiind impotriva a doua echipe importante, Dortmund si Leipzig.

Pentru acest duel are o lista destul de mare de jucatori care nu vor putea evolua: Costa, Gnabry, Goretzka, Hoffmann, Lewandowski, Roca, Sule, Tillman si Tolisso, toti accidentati, iar Davies suspendat.

⚽ 2. Union Berlin.

Din pacate nu se poate lauda cu forma prin care trece, nemaireusind sa lege victoriile, dar totusi a pierdut o singura data in ultimele 5 etape disputate, in meciul cu Frankfurt cu scorul de 5-2. Chiar daca s-a departat de locurile care duc in cupele europene, la 4 puncte distanta, isi va juca sansa pana la final.

In acest moment se afla pe locul 7 cu 39 de puncte acumulate si un golaveraj pozitiv, cu 41 de goluri marcate si 33 incasate. A pierdut 4 din ultimele 6 deplasari, motiv pentru care un pont pe infrangere merge combinat cu pariul zilei la fotbal.

Awoniyi, Becker, Dajaku, Giesselmann si Ujah sunt accidentati si nu vor fi apti pentru acest duel.

⚽ 3. Intalniri directe

Ultimul duel direct a avut loc in turul campionatului, si s-a terminat cu un rezultat de egalitate, scor 1-1.

⚽ 4. Bayern – Union Berlin echipe probabile:

Bayern (4-5-1) : Neuer – Alaba, Boateng, Pavard, Sarr – Sane, Muller, Coman, Musiala, Kimmich – Choupo-Moting.
Union Berlin (5-3-2) :
Luthe – Friedrich, Knoche, Trimmel, Ryerson, Schlotterbeck – Andrich, Promel, Gentner – Kruse, Musa.

⚽ 5. Bayern – Union Berlin cote pariuri

Sunt multe pariuri cu cote interesante pentru acest meci la Superbet, casa de pariuri care ofera si bonus clientilor noi, bonus despre care afli toate detaliile din articolul Cod bonus Superbet.

Pentru ambele echipe inscriu in ambele reprize avem o cota de 11.70.

⚽ 6. Bayern – Union Berlin ponturi pariuri

Bayern – Union Berlin ponturi pariuri

Acest duel dintre 2 echipe cu obiective diferite in acest sezon de Bundesliga se anunta a fi special, prima luptandu-se pentru castigarea titlului de campioana, iar oaspetii incearca sa prinda o pozitie de cupa europeana. Absentele numeroase din lotul lui Bayern ii scade sansele la o victorie, motiv pentru care pronosticul in care ambele echipe sa inscrie mi se pare a fi cu sansele cele mai mari de realizare.
In 5 din ultimele 6 partide jucate de elevii lui Flick pe teren propriu au marcat si au incasat cel putin un gol. De asemenea berlinezii au ajuns la 4 partide consecutive in care s-a marcate cel putin o data in fiecare poarta. S-au intalnit de 4 ori pana acum si in 3 din aceste dueluri directe fiecare echipa a inscris cel putin o data. Ce parere aveti despre acest pronostic!? Eu il vad cu sanse foarte mari de reusita! Voi ati jucat ceva pe acest duel?
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Bayern – Union Berlin
Pronostic: 
Ambele echipe inscriu
Cota: 
1.72 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: