Irina Begu – Irina Bara ponturi pariuri 26.10.2021

Scris de Tennis.tipster.9225/10/2021

Un duel 100% romanesc va avea loc in primul tur a turneului de la Cluj, intre doua dintre cele mai importante reprezentante ale tarii noastre, Irina Bara si Irina Begu. Duelul dintre acestea este programat marti, in jurul orei 13:30 si va putea fi urmarit in direct pe Digisport 2.

1. Irina Begu

Jucatoarea in Romania, in varsta de 31 de ani, se afla in prezent pe locul 57 in clasamentul WTA, fiind intr-o crestere de forma in ultima perioada.

Irina Begu a impresionat pe toata lumea prin prestatiile de la Cleveland, turneu in care pana in finala nu a cedat niciun set, insa in ultimul act a fost invinsa de Anett Kontaveit.

S-a descurcat bine si saptamana trecuta la Tenerife, unde a atins faza sferturilor de finala, invinsa fiind de Ann Li.

2. Irina Bara

Jucatoarea din Romania, in varsta de 25 ani, se afla in prezent pe locul 138 in clasamentul WTA, fiind intr-o usoara scadere de forma in ultima perioada.

Pana saptamana trecuta, Irina Bara a disputat un singur meci pe suprafata dura, in calificarile de la US Open, in rest a jucat doar pe zgura.

A mai disputat un singur turneu pe hard indoor, in turneul de la Moscova, unde a suferit 2 infrangeri, atat pe tabloul de calificari, cat si pe cel principal.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit pana acum, urmand sa aiba loc prima confruntare directa.

4. Cote pariuri

Irina Begu este favorita la castigarea partidei cu o cota de 1.16, iar o victorie a Irinei Bara poate fi jucata la cota de 5.40.

Un meci care sa se termine in 2 seturi are o cota de 1.37, in timp ce un meci lung, de 3 seturi, are cota 2.95.

5. Irina Begu – Irina Bara ponturi pariuri

Irina Begu – Irina Bara ponturi pariuri

Irina Begu porneste ca mare favorita in acest meci, insa eu ma voi axa pe serviciul Irinei Bara. Pentru scunda jucatoare din Romania, care are sub 1.60m, acesta nu reprezinta deloc o arma, necreandu-si deloc avantaj in game-urile de serviciu. Irina Begu este o jucatoare inalta, careia cu greu ii poti servi asa, iar eu voi alege ca pronostic un meci fara niciun as servit de Irina Bara, pronostic in care am foarte mare incredere.
Irina Begu – Irina Bara
Pronostic: 
Irina Bara sub 0.5 asi
Cota: 
1.40 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
15 din 23
PROCENTAJ
65%
UNITĂȚI
+430
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: