Irina Begu – Marina Bassols ponturi pariuri 18.07.2022

Scris de adrian198118/07/2022
1
1.08
X
0.00
2
8.00
Irina Begu
Marina Bassols
COTA PONT
1.67

Irina Begu porneste cu sperante mari la Palermo si pare sa aiba o misiune usoara in primul tur pentru ca o intalnerste pe Marina Bassols, jucatoare venita din calificari.

Ora programata pentru inceperea acestui meci este 18:30 iar iubitorii tenisului vor avea posibilitatea sa vada meciul in direct pe unul din canalele Digi Sport.

Irina Begu

  • Irina Begu este in top 50, chiar pe pozitia 49 iar aceste ultime turnee pe zgura sunt o sansa pentru ea sa-si consolideze aceasta pozitie.
  • Dupa ce s-a descurcat foarte bine la Wimbledon, singurul turneu pe iarba la care a participat, romanca a revenit pe zgura jucand la Lausanne saptamana trecuta.
  • Parcursul ei acolo s-a incheiat in turul secund fiind invinsa de Potapova, asta dupa ce trecuse in primul tur de Korpatsch.

Marina Bassols

  • Marina Bassols este o jucatoare din Spania in varsta de 22 de ani care, in prezent, este pe locul 226 in ierarhia WTA.
  • Aceasta joaca, in general, turnee ITF si se descurca foarte bine, chiar inainte de turneul de la Budapesta castiga 2 turnee consecutive, ambele pe hard.
  • Pe zgura de la Budapesta a reusit sa treaca de 2 tururi de calificari fiind invinsa in primul meci de pe tablou de Pera, cea care avea sa castige titlul pana la urma.

Intalniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit pana acum intr-un meci oficial, aceasta fiind prima intalnire directa.

Cote pariuri

Irina Begu este vazuta si de casele de pariuri mare favorita la castigarea acestui meci, Superbet ii acorda o cota de 1.08 la victorie, in timp ce pentru Bassols propune cota 8.00.

Irina Begu – Marina Bassols ponturi pariuri

Aparent pare un meci usor pentru Irina Begu dar cred ca nu e bine sa o subestimeze pe Bassols, care ii poate pune probleme, in opinia mea, daca va juca la fel ca saptamana trecuta, la Budapesta.

Si pare ca si-a pastrat forma pentru ca a trecut de calificari cu 2 victorii confortabile la Spiteri si Papamichail.

Nici Begu n-a aratat cea mai buna forma la Lausanne, erau asteptari mari de la ea dar a pierdut fara drept de apel cu potapova. Cred ca jucatoarea din Spania poate tine macar un set echilibrat si ma astept la un meci cu 18 sau mai multe gameuri.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Irina Begu – Marina Bassols
Pronostic: 
peste 17.5 gameuri
Cota: 
1.67 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: