Irina Begu – Fiona Ferro ponturi 06.10.2021

0

Irina Begu este prima jucatoare din Romania ce ia startul in competitia de la Indian Wells, disputata pentru prima data aceasta perioada a anului. In primul tur in desertul californian, Irina o va intalni pe frantuzoaica Fiona Ferro, intr-un meci ce se anunta echilibrat. Partida va avea loc miercuri, incepand cu ora 21:00 si va putea fi urmarita in direct pe Digisport 2.

1. Irina Begu

Jucatoarea in Romania, in varsta de 31 de ani, se afla in prezent pe locul 61 in clasamentul WTA, fiind intr-o crestere de forma in ultima perioada.

Irina Begu a impresionat pe toata lumea prin prestatiile de la Cleveland, turneu in care pana in finala nu a cedat niciun set, jocul sau fiind extrem de solid.

Ultimul turneu la care a luat parte a fost cel de la US Open, unde insa a parasit competitia inca din primul tur, fiind invinsa in minimum de seturi de Andrea Petkovic.

2. Fiona Ferro

Jucatoarea in Franta, in varsta de 24 de ani, se afla in prezent pe locul 83 in clasamentul WTA, fiind in coborare, dupa ce in luna martie a acestui an ocupa cea mai buna clasare din cariera, locul al 39-lea.

Zgura reprezinta suprafata ei preferata, suprafata pe care a realizat cele mai importante rezultate din cariera.

In sezonul de hard nord-american, Fiona Ferro nu a trecut niciodata de turul secund, jocul pe suprafata rapida nepotrivindu-se stilului sau de joc.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit o singura data, in urma cu 7 ani, pe zgura, meci in care Irina Begu a castigat extrem de clar, cu 6-1 6-0.

4. Cote pariuri

Fiona Ferro este favorita la castigarea partidei cu o cota de 1.80, iar o victorie a Irina Begi poate fi jucata la cota de 2.02.

Un meci care sa se termine in 2 seturi are o cota de 1.62, in timp ce un meci lung, de 3 seturi, are cota 2.20.

5. Irina Begu – Fiona Ferro ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 60%
Castigate: 12/20
Fiona Ferro este cotata ca favorita in aceasta partida, insa Irina Begu vine dupa un sezon de hard excelent, cu finala disputata la Cleveland. Fiona Ferro nu gaseste nicicum solutii sa isi adapteze jocul la aceasta suprafata dura, comitand multe greseli nefortate. De cealalta parte, Irina poseda un joc mult mai ingrijit, cu putine greseli nefortate, marja de eroare fiind mult mai mare in cazul romancei. Cred ca la acest capitol se va face diferenta in aceasta partida, urmand ca romanca sa obtina o victorie in acest prim tur.

Irina Begu - Fiona Ferro
Pronostic: Irina Begu Cota: 2.02

Click aici pentru a paria acest pronostic
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 65.2%
Castigate: 58/89
Ferro este o jucatoare combativa care chiar daca nu are un serviciu puternic joaca bine game-urile de serviciu, servind eficient si castigand apoi punctul in jocul din spatele terenului. Cu toate astea cred ca aceasta limita ar trebui sa fie mult mai jos, poate spre 60% deoarece Begu e o jucatoare care, in ultima vreme, joaca foarte agresiv la retur.

Ferro a jucat la Ostrava si performantele ei pe primul serviciu au fost asa: 70% puncte castigate din primul cu Kalashnikova, 71% cu Blinkova si doar 61% cu Riske. E limpede ca atuinci cand a intalnit o jucatoare buna la retur procentajul sau a scazut.

Eu cred ca si Begu este aproape de nivelul lui Riske la retur si va reusi sa castige 30% din punctele jucate de Ferro cu prima minge.

Irina-Camelia Begu - Fiona Ferro
Pronostic: Ferro sub 69.5% puncte castigate din primul serviciu Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
58 din 89 65% +1203.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here