Irina Begu – Garbine Muguruza ponturi pariuri 08.03.2021

Scris de Tennis.tipster.9208/03/2021

Venita din calificari, unde a practicat un tenis bun, Irina Begu are parte de un debut dificil pe tabloul principal de la Dubai, intalnind-o pe finalista de la Doha, Garbine Muguruza, aflata intr-o forma excelenta. Partida dintre cele doua jucatoare este programata luni, incepand cu ora 17:00 si ea va fi transmisa in direct pe Digisport 2.

1. Irina Begu

Jucatoarea in Romania, ajunsa la 30 de ani, se afla in prezent pe locul 73 in clasamentul WTA, iar unul dintre obiectivele acesteia este pastrarea in top 100, ce ii ofera accesul direct pe tabloul principal de concurs in majoritatea turneelor.

Irina Begu a avut parte de un debut de sezon foarte bun, atiangand sferturilor de finala in ambele turnee disputate la Melbourne, in timp ce la Austrlian Open a fost invinsa inca din primul tur.

In acest turneu a castigat impotriva lui Bethannie Mattek Sands in set decisiv in primul tur al calificarilor, iar in turul secund o conducea pe Barbara Haas cu 6-0 4-0 cand austriaca s-a retras.

2. Garbine Muguruza

Fost lider mondial in 2016, jucatoarea din Spania ocupa in prezent locul al 16-lea WTA, incercand sa reintre in top 10 WTA, unde a fost o perioada lunga de timp.

A fost o jucatoare constanta in acest inceput de an, ajungand pana in finala turneului de la Melbourne, iar la Australian Open a fost invinsa in optimile de finala de Naomi Osaka, cu 7-5 in setul decisiv.

La Doha s-a descurcat excelent pana in finala, pierzand un singur set in 3 meciuri, insa in ultimul act s-a dovenit inca o data ca are un anumit complex impotriva Petrei Kvitova, care a invins-o clar, cu 6-2 6-1.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit pana acum de 4 ori, scorul fiind 3-1 in favoarea Garbinei Muguruza, insa ultimul meci a avut loc in 2016, cand Muguruza s-a impus cu 2-1 pe hard-ul de la Beijing.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie clara a lui Garbine Muguruza, în minimum de seturi avem cota 1.57.
Irina Begu a castigat 2 dintre cele 4 seturi disputate in calificari cu 6-0, iar pentru cel putin un set castigat de jucatoarea din Romania avem o cota 2.25.

5. Irina Begu – Garbine Muguruza ponturi pariuri

Irina Begu – Garbine Muguruza ponturi pariuri

Irina Begu s-a descurcat excelent in primele 2 meciuri de la Dubai, insa consistenta in joc a jucatoarei din Spania in aceste momente este una superioara, jocul ei aratand sclipitor pe alocuri. Irinei ii va fi greu sa gaseasca solutii optime impotriva jocului agresiv impus de iberica, iar pronosticul meu va fi o victorie a acesteia in minimum de seturi.
Irina Begu – Garbine Muguruza
Pronostic: 
Garbine Muguruza 2-0
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: