Irina Begu – Naomi Osaka ponturi pariuri 05.02.2021

Scris de Tennis.tipster.9204/02/2021

Irina Begu a surprins pe toata lumea in acest turneu de la Melbourne, revenind in toate cele 3 partide disputate de la 0-1 la seturi, iar impotriva Johannei Konta a avut parte de un meci dramatic. In sferturile de finala o va intalni insa pe japoneza Naomi Osaka, in cel mai greu meci de pana acum. Partida dintre cele doua va avea loc vineri, in jurul orei 03:15 si va putea fi urmarit in direct pe Digisport 2.

1. Irina Begu

Jucatoarea in Romania, ajunsa la 30 de ani, se afla in prezent pe locul 79 in clasamentul WTA, iar unul dintre obiectivele acesteia este pastrarea in top 100, ce ii ofera accesul direct pe tabloul principal de concurs in majoritatea turneelor.

Irina Begu s-a aratat foarte incantata de perioada petrecuta in carantina la Adelaide alaturi de Simona Halep, de care s-a antrenat in cele doua saptamani.

Forma buna pe care o traverseaza a aratat-o si in acest turneu, prin cele 3 victorii obtinute la Saisai Zheng,Aliaksandra Sasnovich si Johanna Konta, in toate dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi.

Impotriva Johannei Konta a salvat si cateva mingi de meci, ambele seturi castigate de romanca fiind un urma unor tiebreak-uri.

2. Naomi Osaka

Jucatoarea din Japonia, in varsta de 23 de ani, ocupa in prezent locul 3 WTA, ea fiind multa vreme lider mondial in circuitul WTA.

Naomi Osaka a reusit anul trecut sa castige titlul de Grand Slam de la US Open, demonstrand inca o data ca este una dintre cele mai redutabile jucatoare pe aceasta suprafata dura, jocul potrivindui-se perfect.

In acest turneu a disputat pana acum 2 partide, castigand in minimum de seturi impotriva lui Alize Cornet, in timp e impotriva lui Katie Boutler a avut nevoie de set decisiv.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc prima confruntare oficiala.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie clară a lui Naomi Osaka în acest meci, cu un handicap de -5.5 game-uri, avem cota 1.72.
Irina Begu a aratat o forma buna in primele 3 partide, iar pentru cel putin 1 set castigat de jucatoarea din Romania avem o cota 2.57.

Irina Begu – Naomi Osaka ponturi pariuri

Irina Begu – Naomi Osaka ponturi pariuri

Desi am spus si in meciul precedent ca Irina Begu a petrecut un timp indelungat pe teren, acum, dupa succesul impotriva Johannei Konta, un meci din nou extrem de lung, romancei ii va fi extrem de dificil sa se ridice din nou la un nivel foarte inalt de joc. Naomi Osaka este probabil in top 3 jucatoare pe aceasta suprafata, iar jucatoarea din Japonia porneste ca mare favorita si ma astept sa ca aceasta sa isi confirme cu usurinta acest statut, obtinand o victorie facila.
Irina Begu – Naomi Osaka
Pronostic: 
Sub 20.5 game-uri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: