Irina Begu – Aliaksandra Sasnovich ponturi 26.08.2021

Scris de adrian198125/08/2021

Chiar inainte de US Open, Irina Begu ne face sa stam cu ochii pe turneul de la Cleveland unde romanca a ajuns in sferturile de finala si se va duela cu Aliaksandra Sasnovich pentru un loc in semifinale, joi 26 august incepand cu ora 19:00, meci ce va putea fi urmarit in direct pe unul din canalele Digi Sport.

1. Irina-Camelia Begu

Aflata pe locul 70 in lume, romanca Irina Begu a implinit 30 de ani si reuseste aici la Cleveland sa repete performantele bune de la inceputul anului cand a ajuns pana in sferturile de finala la  cele 2 turnee de la Melbourne.

In afara de aceste turnee reusite, Irina a mai reusit cateva meciuri bune pe zgura si pe iarba, notabil fiind turul 3 reusit la Wimbledon unde dupa ce le-a invins pe Volynets si Martic, a fost eliminata de Swiatek.

Dupa ce la Cincinnati a fost eliminata in calificari de Fernandez, nu aveam prea mari asteptari la acest turneu. Irina a jucat insa la un nivel ridicat eliminand doua jucatoare care nu sunt usor de batut pe hard: pe Alexandrova, nr. 34 WTA si ne Hercog, ambele meciuri fiind castigate in minim de seturi.

2. Aliaksandra Sasnovich

Sasnovich are 27 de ani si este pe locul 99 in ierarhia WTA, jucatoarea din Belarus reuseste in aceasta parte a doua a sezonului sa lege victoriile si asta se vede si la locul in clasamentul WTA.

Dupa ce a reusit un sfert de finala in turneul pe zgura de la Saint Malo, Sasnovich a facut sferturi si la Belgrad, tot pe zgura si apoi un tur 3 la Wimbledon. Pe hardul american a mai jucat la Cincinnati unde dupa ce a trecut de 2 meciuri de calificari a pierdut la Watson in 3 seturi in primul tur de pe tabloul principal.

La Cleveland le-a invins pana acum pe McHale si Podoroska cu aceasta din urma producand si o mare surpriza, Podoroska fiind favorita 5 a turneului.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit pana acum de 2 ori, ambele partide jucandu-se pe hard si fiind castigate de Begu. Un meci a avut loc in 2015 si cel de-al doilea chiar la inceputul acestui an, intr-unul din turneele de la Melbourne, Negu castigand cu 5-7,6-4,6-4.

4. Cote pariuri

Cotele la priuri sunt foarte echiliobrate, victoria Irinei Begu are cota de 1.87 in timp ce o victorie pentru Sasnovich este cotata la 1.95. Pentru cei care vor sa mearga pe un meci de 3 seturi, se ofera o cota de 2.20.

5. Irina Begu – Aliaksandra Sasnovich ponturi pariuri

Irina Begu – Aliaksandra Sasnovich ponturi pariuri

Este un nou meci al Irinei Begu in care imi e greu sa anticipez cine se va impune, ambele au jucat foarte bine in primele doua tururi iar intalnirea directa din ianuarie de la Melbourne a fost si ea foarte echilibrata.

Am ales un pariu pe procentajul de reusita la primul serviciu al lui Sasnovich pentru ca eu cred ca limita de 74.5% este prea mare. Chiar daca bielorusa serveste destul de sigur avand de obicei procentaje in jur de 70%, cred ca va fi greu totusi sa puna in teren 3 din 4 prime servicii.

Mai ales daca va fi un meci echilibrat si lung, apare oboseala in brat si inevitabil primul serviciu se mai rateaza. In meciul de la Melbourne din ianuarie, procentajul la prima minge a lui Sasnovich a fost de 56%.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Irina Begu – Aliaksandra Sasnovich
Pronostic: 
Sasnovich – sub 74.5% procentaj de reusita la primul serviciu
Cota: 
1.87 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: