Belarus – Cehia ponturi pariuri 11.10.2021

Scris de Zamfi11/10/2021

Cehia isi joaca una dintre ultimele sanse la calificare in fata selectionatei din Belarus, Luni seara cu incepere de la ora 21:45. Partida se va juca in Rusia, pe Central Stadium din Kazan. Iata cateva statistici despre aceasta intalnire:

⚽ 1. Belarus.

Este ultima in grupa E dupa infrangerea din deplasare in fata Estoniei. Are cea mai slaba defensiva cu 17 goluri primite, dar si cel mai slab atac, cu doar 6 goluri marcate in tot atatea partide. Varful lui Lokomotiv Moscova, Vitali Lisakovich a marcat jumatate din golurile Belarusului.

Dupa infrangerea din runda precedenta a pierdut orice sansa la locul secund, iar in continuare mai are de jucat cu Cehia si in deplasare la Glasgow contra Tarii Galilor.

⚽ 2. Cehia.

In ultima runda a terminat la egalitate pe teren propriu in fata principalei contracandidate la locul 2, respectiv Tara Galilor. Dupa aceasta remiza si-a diminuat considerabil sansele la calificare fiind in acest moment la egalitate (8 pct.) cu galezii, insa mai au doar 2 meciuri de jucat; acesta si acasa cu Estonia.

Victoria este singura optiune a Cehiei, care are nevoie si de un golaveraj bun in duelul de la distanta cu Tara Galilor, care mai are de jucat cu Estonia, Belarus si Belgia in ultima runda.

Tomas Souchek de la West Ham si Antonin Barak, jucator ce evolueaza in Italia la Verona, sunt principalii marcatori ai selectionatei din Cehia, care are doar varianta victoriei impotriva Belarusului.

⚽ 3. Intalniri directe.

Au fost 6 intalniri directe intre cele doua reprezentative de fotbal, iar Cehia a castigat de fiecare data, in 5 dintre acestea marcand cel putin 2 goluri. Cred ca o noua victorie a oaspetilor la 2 goluri diferenta poate fi considerat pariul zilei.

⚽ 4. Belarus – Cehia echipe probabile:

Belarus (4-4-2): Pavlyuchenko – Shauchenka, Bordachev, Yudenkov, Begunov – Klimovich, Yablonski, Selyava, Bykov – Lisakovich, Solovei.
Cehia (4-2-3-1): Vaclik – Mateju, Kalas, Celustka, Novak – Kraș, Souchek – Pesek, Barak, Hlozek – Schick.

⚽ 5. Belarus – Cehia cote pariuri

In oferta Fortuna pariuri sportive avem cote destul de mici pe victoria ospetilor, insa ne putem axa pe speciale, acolo unde Cehia conduce dupa 30 de minute de joc avem o cota de 2.21.

⚽ 6. Belarus – Cehia ponturi pariuri

Belarus – Cehia ponturi pariuri

Cred ca va fi o partida la indemana cehilor care formeaza un grup mult mai valoros ca cel al oponentei din acest duel. Voi miza pe explozia lui Soucek si Barak, care de altfel furnizeaza si multe pase utile pentru varful impins Patrik Schick, jucator cu prestatii excelente la Bayer Leverkusen.

Cehii au o singura optiune in acest duel si anume victoria, dar pe langa asta mai au nevoie si de goluri pentru golaveraj, iar de aceea cred ca vor inscrie de cel putin 2 ori contra ultimei formatii din grupa, care recent a fost invinsa cu 2-0 de Estonia, o selectionata cu un fotbal mediocru.

Nu cred ca este loc de surpriza in acest duel si probabil Belarusul va fi dominata de la un capat la altul.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Belarus – Cehia
Pronostic: 
oaspetii peste 1.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: