Belgia – Belarus ponturi pariuri 30.03.2021

Scris de Johnny30/03/2021

King Power at Den Dreef Stadion din Heverlee va gazdui marti seara duelul dintre Belgia si Belarus. Cele doua reprezentative se vor intalni de la ora 21:45 intr-un meci ce conteaza pentru etapa a treia a grupei E din preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2022.

⚽ 1. Belgia.

A inceput relativ bine aceasta campanie de calificare. A adunat patru puncte din doua meciuri destul de dificile, cu Tara Galilor si Cehia. Remiza a fost obtinuta pe terenul cehilor sambata, scor 1-1. A fost la un moment dat condusa de catre formatia adversa, insa Lukaku a reusit sa inscrie rapid golul egalizator.

E intr-o forma excelenta, iar in ultimii doi ani a pierdut un singur meci oficial. Evolueaza excelent in compartimentul ofenisv, iar in 19 din precedentele 22 de partide in care a fost angrenata a inscris minim doua goluri. E mare favorita sa castige grupa si nu cred ca poate fi incurcata nici macar de Cehia.

Vermaelen a trebuit sa paraseasca lotul dupa victoria cu Tara Galilor si nu va juca marti seara. Carrasco n-a evoluat cu Cehia, fiind accidentat, insa spera ca poate prinde macar cateva minute contra bielorusilor.

⚽ 2. Belarus.

Nu a jucat in prima etapa, insa in schimb si-a programat un amical cu Honduras, scor 1-1. In a doua runda a gazduit-o pe Estonia si a invins-o cu 4-2. A fost condusa in doua randuri, insa pana la urma a revenit si s-a impus. A avut si superioritate numerica atunci cand scorul era 2-2, ultimele doua goluri fiind marcate dupa minutul 80.

Nu are nicio sansa in aceasta deplasare si nu degeaba are o cota de 50 pentru victorie. Sa nu uitam ca in toamna a incasat cinci goluri chiar de la nationala Romaniei. Nici in preliminariile pentru EURO n-a avut nicio sansa de calificare si a pierdut sase din cele opt partide dispuate.

Nu exista probleme de efectiv in vederea acestui meci. Probabil nu vor exista multe modificari nici in primul 11.

⚽ 3. Belgia – Belarus intalniri directe.

Cele doua grupari se afla la primul meci direct. Daca tot n-am nimic interesant de trecut in revista la aceasta rubrica, te invit sa vezi pontul zilei din fotbal.

⚽ 4. Belgia – Belarus echipe probabile.

Belgia (3-4-3): Courtois – Alderweireld, Denayer, Vertonghen – Castagne, Tielemans, Dendoncker, Foket – Trossard, Lukaku, De Bruyne.
Belarus (4-4-1-1): Gutor – Yuzepchuk, Naumov, Bordachev, Zolotov – Savitskiy, Kendysh, Yablonskiy, Stasevich – Lisakovich – Kislyak.

⚽ 5. Belgia – Belarus cote pariuri.

O cota foarte interesanta la Superbet e cea pentru 4-5 goluri marcate, ea fiind de 2.56.

Sectiunea ponturi Campionatul Mondial este plina in aceste zile cu foarte multe recomandari din preliminarii.

⚽ 6. Belgia – Belarus ponturi pariuri.

Belgia – Belarus ponturi pariuri

Belgia ar trebui sa se distreze marti seara cu Belarus si in mod normal nu va intampina nicio problema. Bielorusii au in acesti ani o nationala foarte slaba, care este compusa in mare parte din jucatori ce joaca in campionatul intern. Acestia au avut rezultate modeste in ultimul timp si inclusiv Romania si Albania au marcat minim trei goluri in poarta lor.

Belgienii s-au prezentat in schimb excelent in prima partida din preliminarii jucata acasa. Acestia au batut-o lejer pe Tara Galilor dupa un 1 pauza / 1 final si peste 2.5 goluri. Pe acest pronostic voi miza si la meciul de marti, confruntarea urmand a fi cu siguranta dominata in totalitate de catre echipa gazda.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Belgia – Belarus
Pronostic: 
1 pauza / 1 final si peste 2.5 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: