Belgia – Rusia ponturi pariuri 12.06.2021

Scris de Bmg12/06/2021

Sambata, 12 iunie, se vor intalni Belgia si Rusia in cadrul Grupei B de la Campionatul European 2020.

Pe ce post TV este Belgia – Rusia?

Meciul dintre formatiile Belgia si Rusia va fi transmis in direct de catre PRO TV incepand cu ora 22:00.

Unde se joaca Belgia – Rusia?

Cele doua echipe se vor infrunta pe stadionul Krestovsky Stadium (Sankt Petersburg, Rusia). Numar spectatori acceptați: 50% din capacitate (maxim 33.900).

Informatii echipe

Belgia

Dracii rosii sunt printre favoritii turneului final, cu o generatie de exceptie. Nu degeaba au prima sansa sambata, cu toate ca joaca pe terenul adversarei. Traverseaza o perioada destul de buna si nu pierd de 9 partide. Tocmai de aceea poti juca cu incredere pe ei in aceste meciuri de debut la EURO 2021.

Belgia s-a calificat fara emotii la turneu final, castigand fara drept de apel grupa I, acolo unde i-a avut adversari chiar pe rusi. A castigat atunci toate cele 10 partide disputate. A marcat 40 de goluri si a incasat doar 3, asa ca nu mai este nevoie sa povestesc cat este de puternica aceasta nationala.

A debutat bine si in campania de calificare la Cupa Mondiala, cu 7 puncte din primele 3 partide. Este si acolo prima in grupa, cu un avantaj de 3 puncte in fata Cehiei.

Vorbeam despre faptul ca belgienii au o generatie excelenta. Vom vedea la lucru jucatori de clasa mondiala precum Kevin De Bruyne, proaspat finalist in UCL cu Manchester City, fratii Hazard sau Romelu Lukaku, aceasta din urma venind dupa un sezon de exceptie, in care a iesit campion al Italiei cu Inter.

  • Jucatori indisponibili: Axel Witsel.
  • Jucatori incerti: Kevin De Bruyne, Eden Hazard.

Selectioner Belgia – Roberto Martinez

Ibericul este pe banca dracilor din anul 2016 si s-a remarcat printr-un stil de joc extrem de spectaculos. Face posesie, asa cum altfel ii sta bine oricarui tehnician spaniol. Cea mai importanta echipa de club pe care a condus-o a fost Everton, in perioada 2013-2016. Cel mai important trofeu din cariera de antrenor este Cupa Angliei, castigata in 2013 cu Wigan.

Castigarea unui turneu major se reduce la micile detalii, lucruri pe care nu le poti controla întotdeauna. Dacă ne uităm la istorie, multe echipe mari au ratat trofeul. Brazilia din 1982 sau Olanda lui Cruyff. Sunt doua exemple de echipe care aveau un lot foarte bun, dar nu au castigat trofeul. Vrem sa-i facem mandri pe fanii nostri.” – Roberto Martinez.

Rusia

Avem aici o nationala capabila de surprize, mai ales ca va juca doua partide acasa la acest turnu. Va fi greu insa contra Belgiei, un adversar care a batut-o de doua ori in preliminarii, de fiecare data la handicap.

Rusia vine dupa 2 meciuri bune inainte de EURO, ambele amicale, o remiza in Polonia si un succes acasa cu Bulgaria. S-a calificat fara emotii, chiar daca a terminat pe locul 2 in grupa, pentru ca urmatoarea clasata a fost la 9 puncte in urma.

A facut meciuri spectaculoase in preliminarii si a trecut de 3 reusite in medie pe meci. Ambele dueluri de atunci cu Belgia au fost GG si 4+. La fel si ambele partide disputate de ea in campania recenta de calificare la Cupa Mondiala. In aceste conditii, putem avea succes cu ponturi la goluri pe biletul zilei pariuri.

Rusii au un lot bun, care imbina tineretea cu experienta. Nu vor lipsi veteranii Artem Dzyuba, Denis Cheryshev sau Yuri Zhirkov, dar stelele echipei la Campionatul European pot fi Aleksandr Golovin si Aleksei Miranchuk, doi oameni formidabili de atac.

  • Jucatori indisponibili: Fedor Kudryashov.
  • Jucatori incerti: Yury Dyupin, Denis Makarov.

Selectioner Rusia – Stanislav Chercheso

Avem aici un selectioner de mare experienta, care este pe banca rusilor de aproape 5 ani. Singurele trofee din cariera de antrenor au venit in sezonul 2015-2016, cand a castigat Ekstraklasa si Cupa Poloniei cu Legia Varsovia.

Nu avem o grupa usoara. Belgia este o nationala de top, o stim cel mai bine dintre adversarele din grupa. Danemarca are sansa sa joace toate meciurile acasa, iar ultimul meci al nostru va fi la Copenhaga, un adevarat test. Finlanda are multi jucatori care evolueaza in strainatate, asa ca va fi un rival dificil.” – Stanislav Cherchesov.

Belgia – Rusia echipe probabile, conform uefa.com

  • Belgia: Courtois; Alderweireld, Vertonghen, Denayer; Meunier, Dendoncker, Tielemans, T. Hazard; Mertens, Lukaku, Doku.
  • Rusia: Shunin; Mario Fernandes, Barinov, Dzhikiya, Semenov, Karavaev; Zobnin, Ozdoev, Golovin; Miranchuk; Dzyuba.

Belgia – Rusia arbitru

Partida va fi condusa de o brigada din Spania, care il are la centru pe Antonio Mateu Lahoz. Fluierasul iberic de 44 de ani este pe lista FIFA din 2011 si trebuie spus ca in ultima perioada este cam darnic cu cartonasele. La precedenta partida internationala, Slovenia – Croatia, a aratat un numar de 7 avertismente.

Lahoz a fost arbitrul finalei Ligii Campionilor din acest an dintre Chelsea si Manchester City. A avut atunci o prestatie solida.

Date statistice

  • Belgia nu pierde in fata Rusiei de 7 partide (5 victorii si 2 remize).
  • Rusia este la al 5-lea EURO consecutiv.
  • Cea mai mare performanta pentru Belgia la Campionatul European este finala din 1980, pierduta in fata Germaniei.
  • Belgia a fost echipa cu cele mai multe goluri marcate in preliminarii; asadar putem juca pronosticuri EURO pe goluri la meciurile ei.
  • Belgia a avut si cea mai buna aparare din calificari, la egalitate cu Turcia, incasand doar de 3 ori.
  • Eden Hazard si Kevin de Bruyne au fost ambii in top 3 cei mai buni pasatori din preliminarii.
  • Artem Dzyuba a fost implicat in 42% din reusitele Rusiei in campania de calificare (9 goluri si 5 pase decisive).

Belgia – Rusia cote pariuri

  • Kevin de Bruyne are cota 9.00 pentru a fi desemnat cel mai bun jucator al turneului – Pariaza acum la Superbet cu bonus 500 RON
  • 3.75 este cota pentru ca nationala Rusiei sa ajunga cel putin pana in faza sferturilor de finala – Pariaza acum la Betano cu bonus 1.000 RON
  • Chiar daca este o cota ridicata, unul din ponturi fotbal EURO 2020 care va fi jucat des este „Rusia – Top 2 in grupa”, cota 2.75 – Pariaza acum la 888sport cu bonus 1000 RON
belgia rusia cote pariuri 12062021

Ponturi pariuri Belgia – Rusia

Belgia – Rusia ponturi pariuri

Sambata vom vedea la lucru una dintre favoritele la trofeu si ma refer aici la Belgia. Ea ar trebui sa castige aceasta confruntare, chiar daca practic joaca in deplasare. Este mai solida din toate punctele de vedere si chiar nu gasesc un capitol la care Rusia sa fie superioara. O sa pariez in sansa dubla 1X. Sa nu uitam ca cele doua echipe s-au confruntat si in campania de calificare, ambele partide fiind castigate de belgieni la handicap. Vorbim despre o formatie care s-a impus la toate cele 10 partide din preliminarii.

In plus, eu pariez si pe maxim 3 reusite la final. Rusia va sta in mod cert pe aparare, atenta in spate, pentru ca nu isi permite sa lase spatii. De partea cealalta, Belgia este fara De Bruyne, asa ca jocul sau de atac poate scartai putin. Dat fiind faptul ca este si prima partida din grupa, eu cred ca cei doi selectioneri nu vor risca.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Belgia – Rusia
Pronostic: 
1X & sub 3.5 goluri
Cota: 
1.57 @

Belgia – Rusia ponturi pariuri

Chiar si fara Kevin de Bruyne eu o vad capabila pe Belgia sa inscrie destul de rapid si cred eu ca pe asta ar trebui sa mizam. Practica un fotbal ofensiv si chiar daca isi va asuma mai putine riscuri ca de obicei, tot va ajunge suficient de des la poarta adversa.

Ii are in avantposturi pe Dries Mertens, Romelu Lukaku si Thorgan Hazard, 3 jucatori care pot face diferenta lejer. Acesta din urma a reusit un hattrick in prima repriza la ultima vizita la aceasta adversara, la sfarsitul lui 2019.

Rusia nu a aratat prea bine pe faza de aparare recent. In 6 din precedentele 7 confruntari a incasat gol inainte sa se indeplineasca o ora de joc. Pe langa asta, in 5 dintre ele a primit cel putin unul in primele 45 de minute.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Belgia – Rusia
Pronostic: 
Belgia inscrie pana in minutul 60
Cota: 
1.50 @

Belgia – Rusia ponturi pariuri

Belgia isi incepe aventura la acest turneu final cu un meci impotriva Rusiei ce se va disputa chiar la St. Petersburg, deci practic se poate spune ca joaca in deplasare.
Chiar si asa Belgia este favorita sa se impuna, dar nu voi miza pe solist pentru ca am gasit o cota foarte buna in sectiunea pariuri speciale pe jucatori. Fara de Bruyne, Tielemans va fi mijlocasul de baza care va incerca sa deschida apararea adversa.
Ma astept ca tanarul lui Leicester sa aiba si cateva ocazii de gol prin suturi din afara careului si am incredere ca va reusi sa nimereasca spatiul portii.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Belgia – Rusia
Pronostic: 
Tielemans peste 0.5 suturi pe poarta
Cota: 
2.50 @

Belgia – Rusia ponturi pariuri

Chiar daca joaca pe teren strain, Belgia cred ca e favorita la victorie in acest meci si ca va incerca sa isi impuna jocul, motiv pentru care voi merge pe mana acestora, mai precis, pe faptul ca acestia vor fi cel putin la pauza in avantaj in acest joc.

Cele doua echipe s-au intalnit in campania de calificare la Euro, Belgia reusind sa isi castige ambele partide, castigand categoric la Sankt Petersburg, pe stadionul unde se va disputa si acest joc, cu scorul de 4:1, Belgia urmand a sti astfel cum sa abordeze partida.

Nu are rezultate deloc grozave Rusia in ultima vreme, asadar nu o vad capabila sa produca o suprinza in acest joc, cel mult putand smulge o remiza undeva pe final de meci.
Belgia – Rusia
Pronostic: 
Pauza sau Final Belgia
Cota: 
1.53 @

Belgia – Rusia ponturi pariuri

In acest meci mizez fara nicio ezitare pe victoria belgienilor. Dupa evolutiile excelente avute in preliminarii, acolo unde a obtinut 10 victorii din 10, trupa lui Roberto Martinez e una dintre marile pretendente la trofeu. Aceasta a confirmat forma buna si in Nations League sau in primele partide din preliminariile pentru CM 2022.

Cred ca acum este momentul perfect pentru ca Belgia sa arate lumii intregi de ce este capabila. Desi primul meci nu e foarte usor, belgienii sunt evident mai puternici decat Rusia. Probabil ca adversara lor va juca acest meci la egal si va incerca sa se baricadeze in propria jumatate de teren.

Aceasta tactica cred ca va fi una falimentara. Belgia a jucat excelent pe faza de constructie in ultimii ani si deplaseaza la acest european un lot plin de jucatori ofensivi de valoare. Nu cred ca Rusia e capabila sa dea o replica prea buna si astfel consider ca Belgia isi va adjudeca cele trei puncte puse in joc.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Belgia – Rusia
Pronostic: 
1 solist
Cota: 
1.72 @

Belgia – Rusia ponturi pariuri

Fara indoiala belgienii pornesc cu prima sansa in acest duel contra Rusiei, chiar daca din echipa de start vor lipsi De Bruyne si Axel Witsel. Managerul R. Martinez are la dispozitie un lot extrem de valoros, cu jucatori de profil ofensiv si aici ma refer la varful lui Inter, Romelu Lukaku, Dries Mertens, jucator si el in Italia la Napoli, dar si Yannick Carrasco, proaspat campion in Spania cu Atletico Madrid. Belgia a demonstrat ca este o nationala solida si am mare incredere in acesti jucatori. Trebuie sa remarcam si faptul ca nu numai atacul este de inalta clasa, belgienii avand in compartimentul median si in cel defensiv multi alti jucatori titulari la echipe de top din Europa.

Rusii alcatuiesc si ei o echipa omogena dar care nu se pot ridica la valoarea adversarului din acest duel, cel mai evidentiat jucator fiind varful de atac al lui Zenit St. Petersburg, Artem Dzyuba. Un alt jucator care imi place este mijlocasul lui Monaco, Aleksander Golovin, acesta fiind un jucator cu profil ofensiv ce poate genera multe pase pentru colegii din fata sa. Rusia nu are o echipa de start cu nume, majoritatea jucatorilor fiind din campionatul intern, in special de la Zenit. In aceste conditii, nu vad cum ar putea face fata asalturilor belgienilor, care sunt de parere ca vor marca goluri in acest duel.

Asadar, am ales un pronostic combinat, disponibil in oferta Betano, mizand pe faptul ca se vor marca peste 1.5 goluri si vor fi acordate peste 1.5 cartonase, indiferent de culoarea acestora.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Belgia – Rusia
Pronostic: 
peste 1.5 goluri& peste 1.5 cartonase
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: