Belinda Bencic – Marketa Vondrousova ponturi pariuri 31.07.2021

Scris de adrian198131/07/2021

Finala olimpica feminina, care va stabili cine pleaca acasa cu aurul olimpic si cine va lua argintul, se va disputa sambata 31 iulie incepand cu ora 11:35 (ora Romaniei) si le va pune fata pe elvetianca Belinda Bencic si pe sportiva din Cehia Marketa Vondrousova. O adevarata surpriza prezenta ambelor jucatoare in finala pentru aurul olimpic, foarte probabil nu foarte lume ar fi pariat la inceputul turneului pe niciuna dintre cele doua.

1. Belinda Bencic

Bencic are 24 de ani si se poate spune ca a ajuns la maturitatea sportiva, elvetianca fiind in prezent pe locul 12 in clasamentul WTA.  Rezultatele bune din acest an au propulsat-o pe aceasta pozitie, a reusit o finala la Adelaide pe hard, sferturi de finala pe zgura, la Madrid si o finala la Berlin, pe iarba.

Turneul olimpic l-a inceput in forta, castigand in minim de seturi cu Pegula si Doi, dupa care au venit meciurile dificile: victorie cu Krejcikova dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi, victorie cu Pavlyuchenkova tot in 3 seturi si semifinala extraordinara in care a reusit s-o elimine pe Rybakina dupa un meci de aproape 3 ore extrem de echilibrat.

2. Marketa Vondrousova

Vondrousova are 22 de ani si ocupa doar pozitia 42 in clasamentul WTA si este cu adevarat o surpriza uriasa prezenta ei in finala pentru aurul olimpic. Vondrousova are in acest an o semifinala in turneul pe hard de la Melbourne, optimi de finala la Australian Open si tot optimi la Roland Garros. Nu sunt rezultate care sa fi anuntat evolutia ei de la Olimpiada.

La acest turneu olimpic, Marketa a inceput greu cu o victorie grea, in 3 seturi la Bertens, apoi a avut 3 meciuri relativ usoare: cu Buzarnescu, Osaka care a avut o evolutie extrem de slaba si cu Badosa care s-a retras din cauza unor probleme medicale cauzate de caldura, la 1-0 la seturi pentru Vondrousova. In semifinale Vondrousova a demolat-o efectiv pe Svitolina dupa un meci fara istoric.

3. Intalniri directe

Bilantul intalnirilor directe dintre cele doua jucatoare este 1-1, ambele meciuri fiind disputate pe hard: intr-un meci demonstrativ in 2020 s-a impus Bencic iar anul acesta la Miami a castigat Vondrousova dupa un meci lung, de 3 seturi.

4. Cote pariuri

Din punct de vedere al cotelor la pariuri, Vondrousova este favorita la castigarea aurului olimpic cu o cota de 1.73, pentru victoria Belindei Bencic cota fiind 2.15.  Pariorii pot gasi cote speciale foarte bune, una dintre ele fiind 3.20 pe pariul tie break in meci.

5. Belinda Bencic – Marketa Vondrousova ponturi pariuri

Belinda Bencic – Marketa Vondrousova ponturi pariuri

Este foarte greu de anticipat cine o sa castige aceasta finala, ambele jucatoare au avut parcursuri surprinzatoare si oricine va castiga va fi o surpriza a turneului. De aceea m-am oprit la unul din pariurile speciale oferite de Superbet.

O particularitate a jocului lui Bencic este fortarea continua a serviciului, fapt ce duce la multe reusite (asi si puncte castigate usor) dar si la mai multe duble greseli decat in mod normal. Vondrousova joaca ceva mai ingrijit mergand pe un prim serviciu mai slab dar procentaj mai ridicat.

Statistic, la acest turneu Bencic a facut 2 duble cu Pegula, 3 cu Doi, 7 cu Krejcikova, 11 cu Pavlyuchenkova si 12 cu Rybakina. De partea celalta, Vondrousova a comis 8 duble cu Bertens, 5 cu Buzarnescu, 4 cu Osaka, 3 in setul cu Badosa si 2 cu Svitolina. Merg pe o „victorie” a lui Bnecic la duble greseli.
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Belinda Bencic – Marketa Vondrousova
Pronostic: 
Bencic – mai multe duble greseli
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: