Benevento – Crotone ponturi pariuri 16.05.2021

Scris de Bmg15/05/2021

Benevento isi joaca ultima carte pentru evitarea retrogradarii, iar in aceasta runda de Serie A da piept pe teren propriu cu Crotone. Ai pariat ceva? Mergi pe favorita? Probabil stii ca echipa gazda are prima sansa la Betfair, dar eu sunt de parere ca trebuie jucat pe goluri. Astept un meci spectaculos, care este programat duminica, de la ora 16.00.

⚽ 1. Benevento.

Returul a fost unul slab pentru gazde, care nu au mai repetat evolutiile din prima parte a sezonului. Au ajuns in zona retrogradarii si sunt primele sub linia rosie. Victoria este obligatorie de data aceasta.

Benevento se gaseste si intr-o forma destul de slaba, fara victorie de 8 runde. Vine dupa 4 infrangeri si nimic nu pare sa o recomande. Tocmai de aceea cred si eu ca poti juca ponturi Serie A pe minim un gol marcat de oaspeti.

Sunt destule probleme de efectiv pentru gazde. Moncini, Foulon, Sau si Iago Falque vor lipsi din cauza accidentarilor, in timp ce Caldirola este suspendat aici.

⚽ 2. Crotone.

Echipa oaspete nu are chiar motivatie in meciurile care au mai ramas de disputat, asta pentru ca este deja retrogradata in Serie B. A adunat doar 21 de puncte pana acum. Este penultima clasata.

Crotone vine totusi dupa o victorie si se vede ca joaca relaxat. A batut-o pe Verona runda trecuta (2-1). Are de departe cea mai slaba aparare din campionat si se apropie de 100 goluri incasate. Face meciuri destul de spectaculoase in general, ultimele ei 6 deplasari fiind toate 5+. Cred ca intelegi acum de ce am ales aici pronosticuri pe goluri.

Reca si Pereira sunt absentii din tabara oaspetilor.

⚽ 3. Benevento – Crotone intalniri directe.

Crotone s-a impus la 3 din precedentele 4 dispute directe. Ea a castigat si in meciul tur, cu scorul de 4-1.

⚽ 4. Benevento – Crotone echipe probabile.

Benevento (4-3-2-1) : Montipo; Letizia, Tuia, Glik, Barba; Hetemaj, Schiattarella, Ionita; Insigne, Caprari; Lapadula.
Crotone (3-5-2) : Cordaz; Djidji, Golemic, Luperto; Rispoli, Messias, Cigarini, Benali, Molina; Ounas, Simy.

⚽ 5. Benevento – Crotone cote pariuri.

Cred ca la Betfair putem profita de o cota mare, cu o valoare de 2.15, pentru pariul „Peste 1.5 goluri in primza repriza”. Tot la aceasta casa online avem si o cota de 2.22 pentru pariul „1 pauza/ 1 final”.

⚽ 6. Benevento – Crotone ponturi pariuri.

Benevento – Crotone ponturi pariuri

Asa cum spuneam de la inceput, aceasta partida cred ca va fi una foarte spectaculoasa, asa ca am ales pariul pe 3+. In tur am vazut 5 reusite, iar istoria se poate repete in mod cert.

Pe langa faptul ca vom vedea la lucru doua dintre cele mai slabe aparari din Serie A, ambele echipe nu au ce apara si se vor deschide. Oricum, ele trec de 2 goluri incasate in medie pe meci si aceasta statistica imi da sperante.

Crotone vine dupa 12 deplasari de 3+ in Serie A. La fel a fost si la 5 din ultimele 6 partide jucate de Benevento.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Benevento – Crotone
Pronostic: 
Peste 2.5 goluri
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: