Benevento – Milan ponturi pariuri 03.01.2021

Scris de Andrei-Chirita03/01/2021

Singura partida programata de la ora 19:00 din Serie A este cea de pe Stadio Ciro Vigorito. Benevento o intalneste pe AC Milan in cadrul rundei cu numarul 15, iar oaspetii spera sa debuteze cu dreptul in noul an.

⚽ 1. Benevento

Nu s-a lasat mai prejos si a demonstrat ca are valoare de prima divizie italiana. Iata ca formatia lui Inzaghi a avut mult curaj in cele 14 etape din care a scos 18 puncte. Se afla pe locul 10 la o distanta de 8 puncte de zona rosie, iar forma de moment este una pe un trend ascendent.

Dupa o serie nu prea buna de rezultate, iata ca Benevento a ajuns sa bifeze 2 victorii consecutive contra lui Genoa si Udinese, ambele partide fiind castigate cu 2-0.

Doar Caldirola si Falque continua sa fie incerti si pentru acest prim duel din 2021.

⚽ 2. Milan

Venirea lui Ibrahimovic a transformat intreg vestiarul milanezilor intr-unul de campioni sau cel putin acesta este obiectivul rossonerilor pentru acest an. Milan ocupa fotoliul de lider in acest moment cu 34 de puncte si tinde in mod sigur la titlu.

Nu a pierdut niciun duel in cele 14 runde disputate si are un avans de doar 1 punct in fata rivalei Inter. Dupa 2 egaluri consecutive care anunta-u detronarea rossonerilor, acestia au castigat ultimele confruntari ale anului cu Lazio si Sassuolo si astfel raman pe prima pozitie si in start-ul de 2021.

Pioli nu se va baza pe serviciile lui Ibrahimovic, Hernandez, Castillejo si Bennacer.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua formatii s-au intalnit doar de doua ori de-a lungul istoriei, ambele confruntari avand loc in Serie A. Pe aceasta arena, in 2017 am avut parte de un egal, scor 2-2, ca mai apoi in luna aprilie sa asistam la o surpriza: 1-0 pentru Benevento pe terenul rossonerilor.

⚽ 4. Benevento – Milan echipe probabile

Benevento (4-3-2-1): Montipo – Letizia, Tuia, Glik, Barba – Improta, Ionita, Hetemaj – Caprari, Insigne – Lapadula

Milan (4-2-3-1): Donnarumma – Calabria, Kalulu, Romagnoli, Dalot – Krunic, Tonali – Rebic, Calhanoglu, Kessie – Leao

⚽ 5. Benevento – Milan cote pariuri

Poti paria pe o cota de 3.15 pentru exact 2 goluri marcate de Milan chiar la Fortuna, casa de pariuri despre care poti descoperi ce zic pariorii citind articolul Pareri Fortuna.

⚽ 6. Benevento – Milan ponturi pariuri

Benevento – Milan ponturi pariuri

Oaspetii au incheiat cu brio anul, la fel ca formatia gazda, iar tocmai de aceea ma astept sa vad fotbal din partea ambelor echipe in aceasta seara.
Benevento se afla pe un trend ascendent dupa cele doua victorii consecutive, insa vom vedea daca trupa lui Inzaghi va stii sa gestioneze duelul cu liderul.
Milan are ceva probleme de efectiv, mai ales la nivel ofensiv, insa are destui fotbalisti valorosi care pot decide partida.
Nu cred ca Benevento are puterea necesara sa invinga echipa rossonera, de aceea voi miza pe cel putin un punct in favoarea oaspetilor, dar si cel putin 2 reusite in finalul partidei.
Benevento – Milan
Pronostic: 
X2&2+
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: