Benevento – Napoli ponturi pariuri 25.10.2020

Scris de Johnny24/10/2020

Etapa a cincea din Serie A programeaza duminica dupa amiaza duelul dintre Benevento si Napoli. Cele doua grupari se vor intalni cu incepere de la ora 16:00, pe Stadio Ciro Vigorito.

Benevento-Napoli-25102020-cote

⚽ 1. Benevento

A inceput bine acest sezon avand in vedere ca e nou-promovata. A strans deja doua victorii si ocupa locul zece. In celelalte doua partide a avut insa o prestatie catastrofala, mai ales din punct de vedere defensiv. A incasat cinci goluri atat de la Inter, cat si de la Roma, iar momentan sta cel mai slab la capitolul goluri incasate. Trupa lui Pippo Inzaghi a oferit pana acum partide spectaculoase, trei dintre ele fiind de 5+.

Barba este accidentat si va ramane pe tusa, insa oricum fundasul italian a prins doar 37 de minute in primele patru runde. Mai lipseste din cauza problemelor medicale si Moncini.

⚽ 2. Napoli

A scos 12 puncte din primele patru etape si ocupa locul patru. Putea sa fie pozitionata si mai bine daca juca si partida cu Juventus, insa acea confruntare nu s-a mai disputat din cauza pandemiei si astfel a fost invinsa la masa verde. Joi a avut o prestatie foarte modesta in Europa League si a fost invinsa cu 0-1 de catre Alkmaar. Acum are o partida destul de abordabila si cu siguranta nu se va multumi decat cu o victorie.

Zielinski si Elmas sunt in continuare pozitivi la coronavirus si nu vor evolua nici in aceasta runda. Pe lista absentelor il trecem si pe Milik, care inca n-are minute jucate in acest sezon.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua grupari s-au mai intalnit in sezonul 2017-2018. Atunci Napoli s-a impus fara probleme in ambele confruntari, cu 2 si respectiv 6 la 0.

⚽ 4. Benevento – Napoli echipe probabile

Benevento (4-3-2-1): Montino – Letizia, Caldirola, Glik, Maggio – Dabo, Schiattarella, Ionita – Caprari, Insigne – Lapadula.

Napoli (4-2-3-1): Ospina – Rui, Koulibaly, Manolas, Hysaj – Bakayoko, Lobotka – Lozano, Petagna, Politano – Osimhen.

⚽ 5. Benevento – Napoli cote pariuri

Benevento Napoli Cote Pariuri

⚽ 6. Benevento – Napoli ponturi pariuri

Benevento – Napoli ponturi pariuri

Benevento joaca din postura de nou promovata si porneste clar cu sansa a doua in duelul cu Napoli. Totusi, ma astept la cel putin un gol marcat de echipa gazda, o adepta a jocului deschis, ce a marcat in toate meciurile din acest sezon, chiar cate doua goluri cu Inter sau Roma!

Napoli a facut scor cu Genoa si Atalanta, dar a cedat clar cu Juventus si a debutat cu stangul in Europa League, 0-1 cu Alkmaar. Nu se pune problema ca Napoli sa nu marcheze, chiar doua sau mai multe goluri, atat timp cat ii are in ofensiva pe Mertens, Lozano, Politano, Petagna sau Osimhen, dar ma astept ca si defensiva sa cedeze din nou, aceasta avand gol primit in foecare din ultimele 3 meciuri oficiale.
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Benevento – Napoli
Pronostic: 
Ambele inscriu si peste 2,5 goluri
Cota: 
1.83 @

Benevento – Napoli ponturi pariuri

Voi merge pe victoria lui Napoli in acest meci si plusez si cu sub 4.5 goluri. La aceasta combinatie cota este excelenta si totusi nu cred ca vom mai asista la un meci de 5+, cum ne-a cam obisnuit Benevento. Gazdelor le va fi foarte greu sa inscrie vreun gol in poarta lui Napoli, asta deoarece oaspetii au o aparare foarte solida, care a fost depasita doar o singura data in primele trei meciuri de campionat.

Diferenta de valoare dintre aceste doua echipe este destul de mare. Pe langa asta, Napoli a aratat o forma excelenta in campionat, in timp ce Benevento a avut probleme mari in fata adversarilor puternici. Daca doriti sa riscati mai putin, o optiune buna este si pontul de 2 si sub 5.5 goluri.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Benevento – Napoli
Pronostic: 
2 si sub 4.5 goluri
Cota: 
1.93 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: