Benevento – Torino ponturi pariuri 22.01.2021

Scris de Bmg22/01/2021

Vineri debuteaza si etapa din prima liga italiana, cu disputa dintre Benevento si Torino. Cotele sunt foarte echilibrate la case de pariuri online, iar eu sunt de parere ca va fi greu de gasit o favorita. Partida este programata cu incepere de la ora 21.45, iar mai jos vei gasi cateva date din cele doua tabere, dar si pronosticul pe care eu ti-l recomand cu incredere.

⚽ 1. Benevento.

Am spus cu fiecare ocazie ca echipa gazda face un sezon excelent. O gasim in acest moment pe locul 11 in Serie A, cu destule puncte peste zona retroradarii. Este mult mai bine clasata decat adversara si recomand ponturi fotbal Italia in 1X.

Benevento a pierdut insa runda trecuta, in deplasarea de la Crotone (1-4). A fost al 3-lea esec din ultimele 4 etape de campionat. Vorbim despre o formatie spectaculoasa, care marcheaza si incaseaza. Anterioarele ei 3 jocuri au fost toate GG si 3+.

Mai trebuie spus ca sunt destule probleme de efectiv in tabara gazdelor. Sau este suspendat pentru inca 2 partide, in timp ce  Letizia, Moncini, Schiattarella si Insigne vor lipsi din cauze medicale.

⚽ 2. Torino.

Echipa oaspete a dezamagit complet, cu toate ca lotul nu este deloc unul rau. Se claseaza abia pe 18 in Serie A, prima pozitie care retrogradeaza.

Torino este si ea o echipa spectaculoasa, care marcheaza dar care are una dintre cele mai slabe defensive din competitie. Poti juca fara discutie ponturi fotbal pe goluri la meciurile ei.

Forma de moment este destul de slaba, cu o singura victorie din precedentele 12 etape. Oaspetii nu se vor baza vineri pe Vojvoda si Nkoulou, ambii cu probleme de ordin medical.

⚽ 3. Benevento – Torino intalniri directe.

Aceste echipe nu s-au mai confruntat in Serie A de aproape 3 ani. Ultima data se intampla in sezonul 2017/2018, atunci cand Torino a castigat ambele duleuri.

⚽ 4. Benevento – Torino echipe probabile.

Benevento (4-3-2-1) : Montipo; Improta, Glik, Tuia, Barba; Improta, Ionita, Hetemaj; Serio, Caprari; Lapadula.
Torino (3-5-2) : Sirigu; Izzo, Lyanco, Bremer; Singo, Linetty, Rodriguez, Lukic, Ansaldi; Belotti, Verdi.

⚽ 5. Benevento – Torino cote pariuri.

Sa stii ca din oferta PublicWin si imi place cota de 1.84 pentru pariul „Peste 2.5 goluri”. Tot la PublicWin avem o alta cota buna, de 1.66 pentru pariul „Ambele marcheaza”.

⚽ 6. Benevento – Torino ponturi pariuri.

Benevento – Torino ponturi pariuri

Eu am ales aici un interval de goluri, cu o cota excelenta la Netbet. Ma gandesc la minim doua reusite pe tabela de scor, asta pentru ca vom vedea la lucru unele dintre cele mai modeste aparari din competitie, ambele apropiindu-se de 2 goluri incasate in medie pe meci. De asemenea, nici atacurile nu merg rau, asa ca reusitele nu ar trebui sa intarzie prea mult.

Nu cred totusi sa ajungem la cinci goluri pe tabela, pentru ca niciuna dintre aceste echipe nu se gaseste intr-o forma prea buna. In plus, remiza poate fi multumitoare pentru ambele intr-un joc atat de echilibrat si nu se vor asuma riscuri prea mari din start.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Benevento – Torino
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.74 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: