Besiktas – Dortmund ponturi pariuri 15.09.2021

Scris de Red14/09/2021

Ma astept sa fie un meci cat se poate de spectaculos fiindca este o intalnire intre 2 echipe care prefera cartea atacului. De aceea am mizat pe goluri, dar doar pe golurile marcate de o echipa si am mare incredere ca pariul va fi castigator fiindca totusi este o diferenta de valoare intre cele 2 loturi. Vezi mai jos recomandarea mea.

Besiktas

A impresionat in acest inceput de sezon in Turcia fiindca in cele 4 meciuri din Super Lig are 3 victorii si un rezultat de egalitate. Mai impresionant este faptul ca pana acum nu a primit nici macar un gol.

Se vede ca s-a intarit considerabil in aceasta vara prin transferurile lui Miralem Pjanic si Batshuayi si va lupta macar pentru locul 3 din aceasta grupa.

Alex Teixeira, Domagoj Vida, Ulmut Meras si Ajdin Hasic sunt accidentati si nu vor face parte din lot, in rest toti jucatorii sunt disponibili.

Dortmund

Joaca in aceeasi maniera precum in sezonul trecut, adica marcheaza foarte multe goluri, dar si primeste destul de multe, de aceea este de evitat pariul pe solist in ceea ce o priveste.

Drept dovada, in ultimele 5 meciuri oficiale are 3 victorii si 2 infrangeri, in fiecare din aceste 5 partide marcandu-se cel putin 3 goluri si toate fiind GG.

Giovanni Reyna, Emre Can, Zagadou si Mateu Morey sunt accidentati si nu vor face deplasare. De asemenea, Thorgan Hazard si Nico Schulz sunt incerti.

Intalniri directe

888 pariuri este de parere ca Dortmund este mare favorita sa se impuna, chiar daca joaca in deplasare si pana acum nu au mai fost intalniri directe intre cele 2 formatii.

Besiktas – Dortmund echipe probabile

Besiktas (4-2-3-1): Destanoglu – Yilmaz, Welinton, Uysal, Rosier – Josef, Pjanic – Nkoudou, Ucan, Ghezzal – Batshuayi.

Dortmund (4-3-1-2): Kobel – Meunier, Pogracic, Akanji, Guerreiro – Dahoud, Witsel, Bellingham – Reus – Malen, Haaland.

Besiktas – Dortmund cote pariuri

Daca joci biletul zilei cota mare trebuie sa incluzi si aceasta confruntare fiindca sunt 2 pariuri care au sanse mari sa fie castigatoare. Cum ti se pare cota de 2.40 pentru 4+? Sau sa mergi pe 2 si 3+ la o cota de 2.30?

Besiktas – Dortmund ponturi pariuri

Besiktas – Dortmund ponturi pariuri

Besiktas a jucat foarte bine pana in acest moment, mai ales din punct de vedere defenfiv, dar acum va fi un adevarat test fiindca Dortmund nu se compara cu adversarii pe care i-a avut pana in acest moment.
Chiar daca are probleme in aparare, Dortmund impresioneaza pe partea ofensiva si are sanse foarte mari sa inscrie cel putin 2 goluri in aceasta deplasare, reusind acest lucru in mod constant.
Este prima runda din grupa si nemtii trebuie sa arate ca sunt pregatiti sa castige aceasta grupa.
Este posibil ca si turcii sa inscrie, dar mai sigur sunt de faptul ca Dortmund va marca cel putin 2 goluri.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Besiktas – Dortmund
Pronostic: 
Dortmund peste 1.5 goluri
Cota: 
1.52 @

Besiktas – Dortmund ponturi pariuri

Se anunta clar a fi un meci spectaculos, Dortmund fiind o echipa care iubeste mult jocul ofensiv, inscriind mult in ultima vreme, Haaland fiind setat sa marcheze meci de meci, avand 8 goluri marcate pentru Dortmund in aceasta stagiune.

Si astfel voi merge aici pe un meci cu cel putin 3 goluri marcate, 4 din ultimele 5 meciuri ale gazdelor lasandu-se cu minim 3 goluri inscrise, Besiktas avand la randul ei o calitate buna, urmand a contribui la spectacolul oferit de acest joc.

Toate meciurile disputate de Dortmund in aceasta stagiune au fost 3+.
Besiktas – Dortmund
Pronostic: 
Peste 2.5 goluri
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: