Betis – Real Madrid ponturi pariuri 28.08.2021

Scris de Johnny28/08/2021


Real Madrid nu va avea o misiune deloc usoara in deplasarea pe care o va efectua sambata pe terenul lui Betis Sevilla. Cele doua formatii se vor intalni de la ora 23:00 in etapa a 3-a din La Liga. Partida va avea loc pe Estadio Benito Villamarin.

⚽ 1. Betis.

Vine dupa doua meciuri care s-au incheiat cu acelasi scor de 1-1. A intalnit doua adversare destul de modeste, pe Mallorca si Cadiz. Cu siguranta isi dorea sa scoata mai mult din aceste confruntari. De fiecare data a fost insa nevoita sa-si revina dupa ce a fost condusa.

Sa nu uitam ca sezonul trecut l-a incheiat excelent, astfel ca a ajuns la o serie de 13 partide consecutive fara esec in La Liga. In 2021 doar Barcelona a reusit s-o invinga pe teren propriu in campionat. E astfel capabila sa scoata un rezultat pozitiv, chiar daca intalneste una dintre cele mai bune echipe de fotbal Spania.

Marc Bartra inca pare sa aiba ceva probleme medicale si este incert. Alex Moreno, Sabaly si Lainez sunt si ei accidentati, urmand a ramane cu siguranta pe tusa.

⚽ 2. Real Madrid.

A fost angrenata in primele etape in doua meciuri foarte spectaculoase, incheiate cu 5+ goluri. In primul a invins-o pe Alaves cu 4-1 in deplasare, iar apoi a obtinut o remiza, scor 3-3 la Levante. Va disputa astfel a treia deplasare consecutiva, urmand ca abia dupa pauza internationala sa evolueze acasa.

Linia ofensiva traverseaza evident o forma excelenta. Vinicius are deja trei goluri, in timp ce Benzema are doua. Problemele mari apar insa in aparare, acolo unde se cam resimte plecarea lui Sergio Ramos. Fundasii madrileni nu vor avea nici sambata o misiune usoara, urmand a avea in fata o ofensiva ce se misca bine acasa.

Nacho a ratat un antrenament in aceasta saptamana din cauza unor probleme, insa va fi 100% apt pentru acest meci. S-ar putea ca Modric sa raman pe tusa, avand probleme la coapsa. Kroos, Ceballos si Mendy sunt la randul lor indisponibili.

⚽ 3. Betis – Real Madrid intalniri directe.

In ultimul deceniu Betis a invins-o o singura data pe Real la Sevilla. Madrilenii au scos patru puncte din meciurile directe jucate in sezonul anterior.

⚽ 4. Betis – Real Madrid echipe probabile.

Betis (4-2-3-1): Silva – Montoya, Gonzalez, Ruiz, Miranda – Guardado, Canales – Rodri, Fekir, Juanmi – Iglesias.
Real Madrid (4-3-3): Courtois – Vazquez, Militao, Nacho, Alaba – Valverde, Casemiro, Isco – Hazard, Benzema, Bale.

⚽ 5. Betis – Real Madrid cote pariuri.

La Superbet avem o cota de 1.81 pentru minim doua goluri marcate de oaspeti. Pentru 3-6 goluri avem o cota de 1.72.

⚽ 6. Betis – Real Madrid ponturi pariuri.

Betis – Real Madrid ponturi pariuri

Se intalnesc doua grupari care in primele doua etape mi-au dat impresia ca au probleme defensive. Ambele formatii n-au intalnit adversare de top si totusi au luat gol in fiecare meci disputat. In schimb liniile ofensive ale lui Betis si in special Real s-au prezentat foarte bine. Ambelor formatii le place sa iasa la atac, iar acest lucru cred ca se va vedea sambata, urmand a avea parte de un fotbal intens, care se va juca pe contre.

Sa nu uitam nici de ultimul duel direct jucat la Sevilla. Real s-a impus atunci la limita la finalul unui meci in care s-au marcat cinci goluri. Sunt de parere ca la forma pe care o au jucatorii ofensivi a celor doua formatii vom avea parte de un meci cu minim trei goluri marcate, cota fiind una buna pentru un astfel de pronostic.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Betis – Real Madrid
Pronostic: 
Peste 2.5 goluri
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: