Bielefeld – Frankfurt ponturi pariuri 28.08.2021

Scris de Johnny28/08/2021


Schuco Arena va fi sambata dupa amiaza gazda unei confruntari foarte interesante din etapa a 3-a din Bundesliga. Bielefeld urmeaza sa primeasca vizita lui Frankfurt, meciul urmand a avea loc de la ora 16:30.

⚽ 1. Bielefeld.

E la al patrulea meci oficial jucat in acest sezon. Prima data a invins-o pe Bayreuth in Cupa, iar apoi a remizat cu Freiburg si Furth in campionat. In meciul cu Furth a rezistat foarte bine spre finalul intalnirii, atunci cand a fost nevoita sa joace in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Schopf.

Va fi si in acest sezon una dintre candidatele la retrogradare. Ne aducem aminte ca in stagiunea trecuta s-a salvat la limita, avand evolutii foarte bune in ultimele etape. Va incerca sa profite de forma slaba a lui Frankfurt insa in niciun caz nu recomand ca pronosticul zilei fotbal sa fie 1x.

Schopf este bineinteles suspendat dupa ce a vazut cartonasul rosu in etapa anterioara. Nici Vasiliadis nu va juca, el fiind accidentat.

⚽ 2. Frankfurt.

A inceput surprinzator de slab aceasta stagiune. In primul rand a fost eliminata din DFB Pokal de catre Waldhof Manheim, echipa care evolueaza in al treilea esalon. Apoi a fost invinsa la trei goluri diferenta de catre Dortmund in deplasare, ca in runda precedenta sa obtina doar o remiza cu Augsburg acasa.

Teoretic este mai puternica decat Bielefeld, insa multa lume isi pune semne de intrebare in privinta formei pe care o traverseaza. Ce-i drept, in meciul cu Augsburg n-a jucat rau, reusind sa-si creeze destul de multe ocazii de a marca. Jucatorii din compartimentul ofensiv trebuie sa fie insa mult mai inspirati la finalizare.

Kostic, Pecar si Rode sunt jucatorii care nu pot efectua aceasta deplasare. Toti trei raman acasa din cauza problemelor de ordin medical.

⚽ 3. Bielefeld – Frankfurt intalniri directe.

Ambele meciuri directe din sezonul trecut s-au incheiat cu GG. In meciul de la Bielefeld, Frankfurt a avut o prestatie impresionanta si s-a impus cu 5-1.

⚽ 4. Bielefeld – Frankfurt echipe probabile.

Bielefeld (4-3-1-2): Moreno – Brunner, Pieper, Nilsson, Laursen – Prietl, Kunze, Hack – Okugawa – Klos, Lasme.
Frankfurt (4-2-3-1): Trapp – da Costa, Ndicka, Hinteregger, Lenz – Sow, Hrustic – Hauge, Lindström, Kamada – Borré.

⚽ 5. Bielefeld – Frankfurt cote pariuri.

Pentru X la pauza avem o cota de 2.27 la Winbet. La gol marcat de Frankfurt in ambele reprize cota este de 3.05.

⚽ 6. Bielefeld – Frankfurt ponturi pariuri.

Bielefeld – Frankfurt ponturi pariuri

Cele doua echipe nu m-au convins suficient incat sa mizez pe un pariu pe 1×2 sau pe goluri. Ma axez astfel pe piata cornerelor si mizez pe minim noua lovituri de colt. Media cornerelor executate in meciurile celor doua formatii este de peste 8.5. Frankfurt executa multe cornere pe meci, in timp ce Bielefeld le permite adversarelor sa bata un numar mare de astfel de lovituri.

In acest duel ma astept ca ambele formatii sa stea bine la acest capitol. Cred ca amandoua vor fi active in jumatatea adversa de teren. Bielefeld va trage tare pentru a profita de forma slaba a adversarei, in timp ce Frankfurt are mare nevoie de puncte dupa startul modest de sezon. In aceste conditii, peste 8.5 cornere mi se pare un pariu rezonabil.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bielefeld – Frankfurt
Pronostic: 
Peste 8.5 cornere
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: