Bielefeld – Stuttgart ponturi pariuri 20.01.2021

Scris de Bmg20/01/2021

Avem aici duelul celor mai bune echipe de anul tre cut in Bundesliga II, care acum se confrunta in primul esalon din Germania. Bielefeld da piept acasa cu Stuttgart, intr-o partida programata miercuri, cu incepere de la ora 21.30. Trebuie spus ca echipa oaspete porneste favorita la case de pariuri online. Vezi mai jos analiza facuta de mine si un pot in care am foarte mare incredere ca ne va aduce profit online.

⚽ 1. Bielefeld.

Arminia se va lupta fara discutie pentru evitarea retrogradarii si o gasim acum pe locul 15 in Bundesliga, cu doar 2 puncte peste zona rosie. A pierdut 10 din cele 16 jocuri de campionat disputate.

Bielefeld are ca punct slab atacul, cel mai modest ca si cifre din competitie. A marcat doar 10 goluri, 6 venind pe teren propriu. 4 victorii are pana acum in Bundesliga, dintre care 3 au fost obtinute acasa. Nu a inregistrat nicio remiza pe arena proprie si iti recomand pariul safe „Sansa dubla 12” pentru fotbal Germania Bundesliga.

Ca si forma de moment, trebuie spus ca Arminia a pierdut o singura data in ultimele 3 etape, iar runda trecuta a remizat la Hoffenheim. Gazdele nu se confrunta cu prea mari probleme de lot. Voglsammer este singurul absent, in timp ce Prietl ramane incert.

⚽ 2. Stuttgart.

VfB face un sezon foarte bun, la care nimeni nu se astepta. Ocupa acum locul 10 in Bundesliga si este departe de zona retrogradarii. Are una dintre cele mai prolifice ofensive din competitie, iar pe teren strain este cea mai buna formatie din campionat. Poti juca pe ea pariuri pentru biletul zilei cota 2.

Stuttgart vine dupa o remiza, acasa cu Gladbach (2-2). Trebuie mentionat ca forma de moment nu este chiar cea mai buna, cu o singura victorie in precedentele 5 runde.

Oaspetii au destule probleme de efectiv miercuri. Gonzalez si Silas sunt suspendati, in timp ce Al Ghaddioui, Awoudja si Mola lipsesc din cauze medicale.

⚽ 3. Bielefeld – Stuttgart intalniri directe.

Aceste formatii nu s-au mai intalnit in Bundesliga din anul 2009. Cele mai recente confruntari au fost in sezonul trecut din esalonul secund, atunci cand am vazut doua partide de sub 2.5 goluri, iar Stuttgart a scos 4 puncte.

⚽ 4. Bielefeld – Stuttgart echipe probabile.

Bielefeld (4-1-3-2) : Ortega – Brunner, Pieper, Nilsson, Laursen – Kunze – Doan, Hartel, Yabo – Klos, Cordova.
Stuttgart (3-4-2-1) : Kobel – Mavropanos, Anton, Kempf – Coulibaly, Mangala, Endo, Sosa – Castro, Didavi – Kalajdzic.

⚽ 5. Bielefeld – Stuttgart cote pariuri.

Sa stii ca mie imi place la Unibet cota de 1.42 pentru pariul „sub 1.5 goluri in prima repriza”. De asemenea, tot la Unibet avem un pariu bun la goluri, de cota 1.96, pentru pariul „Stuttgart sub 1.5 goluri”.

⚽ 6. Bielefeld – Stuttgart ponturi pariuri.

Bielefeld – Stuttgart ponturi pariuri

Eu sunt de parere aici ca am gasit un pariu bun, pe statisica. Unibet ne ofera un handicap imens la total faulturi in meci. Consider ca este o greseala a operatorului de care trebuie sa profitam cat mai rapid.

Handicapul de 245 falturi nu va fi atins niciodata, intr-un campionat in care sa faulteaza in medie in jur de 20 de ori pe partida. Asadar, cauta cat mai rapid acest tip de pariu in oferta Unibet, pentru ca doar acolo il gasesti.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Bielefeld – Stuttgart
Pronostic: 
Sub 245 faulturi
Cota: 
1.80

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: