Bielefeld – Wolfsburg ponturi pariuri 19.02.2021

Scris de chiriladavid2519/02/2021

Dupa ce a remizat in runda precedenta cu campioana Bayern Munchen, Arminia Bielefeld are parte de un alt meci tare in runda cu numarul 22 de Bundesliga, primind acasa replica lui Wolfsburg. Meciul va avea loc pe „Schüco Arena” din Bielefeld si va incepe de la ora 21:30, urmand a fi transmis de TelekomSport 4 si LookSport 3.

⚽ 1. Bielefeld.

Se afla pe pozitia a 16-a in clasamentul din Bundesliga, avand 18 puncte, fiind la egalitate de puncte cu Hertha. Are 1 victorie, 2 remize si 2 infrangeri in ultimele 5 runde, remizand in precedenta runda, 3:3, in deplasare cu Bayern Munchen.

A condus in 2 randuri la 2 goluri diferenta in meciul cu Bayern Munchen, Vlap si Pieper marcand primele doua goluri ale intalnirii, Gebauer reusind sa faca 3:1, inchizand bine meciul din momentul in care a fost egalata la 3. Antrenorul formatiei gazda, Uwe Neuhaus are intreg lotul la dispozitie pentru acest meci.

⚽ 2. Wolfsburg.

Ocupa pozitia a 4-a in clasamentul din Bundesliga, avand 39 de puncte, fiind la egalitate de puncte cu Eintracht Frankfurt.

A obtinut nu mai putin de 4 victorii in ultimele 5 runde, inregistrand insa doar o remiza in precedentul joc, 0:0, cu Borussia Monchengladbach, meci jucat pe teren propriu.

A dominat meciul cu Monchengladbach, insa fara a reusi sa marcheze, repriza secunda apartinandu-i in totalitate. Si Oliver Glasner se poate baza pe toti jucatorii, neavand nici macar vreun jucator suspendat.

⚽ 3. Intalniri directe

Wolfsburg s-a impus in tur cu scorul de 2:1, Weghorts si Maximilian Arnold marcand devreme pentru verzi, pana in minutul 20, golul de onoare fiind inscris de oaspeti in minutul 80, prin Schipplock.

⚽ 4. Bielefeld – Wolfsburg echipe probabile:

Bielefeld: Ortega; Brunner, Pieper, Nilsson, Laursen; Kunze, Prietl; Doan, Vlap, Vogelsammer; Klos.
Wolfsburg: Casteels; Mbabu, Lacroix, Brooks, Otavio; Schlager, Arnold; Baku, Gerhardt, Steffen; Weghorst.

⚽ 5. Bielefeld – Wolfsburg cote pariuri

Multe ponturi Bundesliga bune de jucat la Publicwin la acest meci, 1.66 fiind cota pentru gol marcat de Wolfsburg in prima repriza a meciului.

Totodata, pentru gol marcat de ambele echipe in repriza a doua, cota e de 3.10 tot la Publicwin.

⚽ 6. Bielefeld – Wolfsburg ponturi pariuri

Bielefeld – Wolfsburg ponturi pariuri

Tinand cont de faptul ca Wolfsburg a castigat meciul din tur si ca acestia merg perfect in campionat, in ciuda remizei din runda precedenta, voi miza pe victoria acestora, mai ales ca ei au remizat in precedentul joc, victoria fiind astfel obligatorie.

5 victorii are Wolfsburg in ultimele 6 meciuri, acestia fiind fara gol primit in aceste 6 jocuri, ceva absolut incredibil, cu care nu se mai poate lauda nicio echipa din campionat si cred ca nici din top 5 campionate ale Europei.

De cealalta parte, ma astept ca Arminia Bielefeld sa fie obosita dupa precedentul meci, cel de la Munchen, un meci pe care a incercat sa il joace de la acelasi nivel cu cel al adversarei, ceea ce presupune un consum mare de resurse energetice.
Bielefeld – Wolfsburg
Pronostic: 
victorie Wolfsburg
Cota: 
1.68 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: