Bilbao – Barcelona ponturi pariuri 06.01.2021

Scris de Bmg06/01/2021

Barcelona merge pe terenul celor de la Athletic Bilbao, intr-o restanta din etapa cu numarul 2 a La Ligii. Ai pariat ceva aici? Mergi in 2 final? Partida este programata miercuri, de la ora 22.00. Sa stii ca eu anticipez un duel extrem de echilibrat si tocmai de aceea o sa merg pe goluri ca si ponturi Spania. Citeste in continuare analiza si vezi recomandarea mea.

⚽ 1. Bilbao.

Bascii sunt o nuca tare acasa si mereu s-a castigat greu pe San Mames. S-a vazut asta si in acest sezon, pentru ca au victorii in 5 din cele 8 jocuri de acasa.

Bilbao nu face deloc un sezon rau si o gasim in zona de mijloc a clasamentului. Mai poate urca daca se impune aici. Vine dupa o victorie, in weekend cu Elche (1-0). Nu este chiar cea mai spectaculoasa echipa, dar jocul sau este extrem de pragmatic. De precizat ca pe banca tehnica sta un antrenor nou, Marcelino Garcia Toral, care nu putea avea un debut mai dificil.

Trecand acum la capitolul probleme de efectiv, trebuie spus ca vor lipsi Nolaskoain, Unai Lopez si Yeray.

⚽ 2. Barcelona.

Catalanii stau foarte jos in clasament, abia pe locul 5, dar un succes miercuri ii va aduce pe podium. Koeman a declarat chiar ca se gandeste inca la titlu.

Barcelona a mai crescut nivelul in ultima perioada, fiind neinvinsa de 6 etape. Vine dupa doua victorii fara gol incasat pe teren strain. Atacul a mers destul de bine pana acum, dar au fost destule inexactitati pe partea de aparare.

Sunt cateva absente notabile si in tabara oaspetilor, care nu se pot baza pe Pique, Ansu Fati, Sergi Roberto si Coutinho. Umtiti a trecut peste accidentare, dar se pare ca nici de data aceasta nu va prinde echipa.

⚽ 3. Bilbao – Barcelona intalniri directe.

In ultimele 4 partide directe in campionat avem cate un succes de fiecare parte. Nu ne ofera in general jocuri prea spectaculoase, asa ca daca vrei ponturi fotbal la cote mari tine cont ca ultimele 4 dueluri directe au fost toate sub 1.5 goluri.

⚽ 4. Bilbao – Barcelona echipe probabile.

Bilbao (4-3-3) : Unai Simon – De Marcos, Nunez, Inigo Martinz, Yuri – Vencedor, Muniain, Vesga – Inaki Williams, Villalibre, Berenguer.
Barcelona (4-3-3) : Ter Stegen; Dest, Araujo, Lenglet, Alba; Pedro, Pjanic, De Jong; Messi, Griezmann, Dembele.

⚽ 5. Bilbao – Barcelona cote pariuri.

Eu am analizat oferta Betano iar cota de 2.08 la minim o bara in meci mi se pare de atacat. De asemenea, tot la Betano ai o cota de 1.51 la minim 9 cornere imi place foarte mult.

⚽ 6. Bilbao – Barcelona ponturi pariuri.

Bilbao – Barcelona ponturi pariuri

Asa cum spuneam, jocul mi se pare mult mai echilibrat decat o arata cotele. Tocmai de aceea o sa merg pe un GG, iar cota este buna.

Pare greu de crezut ca Barcelona sa nu inscrie aici. Este echipa mai buna, are sansa de a urca pe podium in La Liga, plus ca forma de moment este mai buna acum. Are o serie de 8 meciuri cu gol marcat in campionat.

De partea cealalta, Bilbao este o forta acasa, acolo unde a castigat 5 din cele 8 partide. Marcheaza pe teren propriu, plus ca apararea catalana este fara Pique si Umtiti.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Bilbao – Barcelona
Pronostic: 
GG
Cota: 
1.75 @

Bilbao – Barcelona ponturi pariuri

Cred ca va fi un meci foarte echilibrat fiindca Bilbao este o formatie foarte tacticizata, mai ales in partidele de pe teren propriu si ii dau sanse mari sa scoata macar un punct din aceasta confruntare, mai ales ca Barcelona nu traverseaza cel mai bun sezon.
De altfel, Bilbao i-a facut viata grea cam de fiecare data Barcelonei. Nu cred ca se vor marca foarte multe goluri fiindca ambele formatii se descurca bine in aparare si nu exceleaza in ofensiva.
De aceea consider ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 1-3 goluri in aceasta confruntare.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilbao – Barcelona
Pronostic: 
1-3 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: