Bilbao – Sociedad ponturi pariuri 03.04.2021

Scris de Zamfi03/04/2021

In direct pe Telekom Sport, sambata seara de la ora 22:30 pe Estadio de la Cartuja din Sevilla se va desfasura partida dintre Bilbao si Sociedad, intr-un duel surprinzator din finala Cupei Spaniei. Sa ne asteptam la o partida demna de o finala? sau cele doua formatii se vor aniohila reciproc? Ramane de vazut!

⚽ 1. Bilbao.

Formatia lui Garitano a ajuns in finala cupei Spaniei dupa ce in semifinale a trecut de Granada gratie golului marcat in deplasare, pierzand prima mansa cu 2-1, reusit sa invina in retur cu scorul de 1-0, prin golul lui Muniain din minutul 42.

In campionat se afla pe locul 9 cu 35 de puncte, fiind departe de zona locurilor ce duc in cupele europene, astfel ca sansa lui Bilbao este de castiga trofeul.

Singura absenta notabila este cea a mijlocasului Oier Zarraga, acesta fiind accidentat la genunchi.

⚽ 2. Sociedad.

S-a calificat in finala competitiei dupa ce in semifinale a trecut in dubla mansa de Mirandes, echipa de liga secunda spaniola. In sferturi i-a eliminat pe cei de la Real Madrid cu scorul de 4-3, cel mai bun jucator al bascilor fiind suedezul Alexander Isak, acesta reusind sa marcheze doua goluri, dar si un assist pentru golul 4 inscris de Merino.

In La Liga, se afla pe locul 5, la mare lupta pentru un loc european, cu Betis si Villarreal.

Pe lista absentilor din aceasta finala ii putem nota pe Elustondo, Guridi, Sangalli si Sola, toti prezentand probleme dedicale.

⚽ 3. Intalniri directe

Ultimul duel dintre cele doua formatii s-a disputat pe terenul lui Bilbao, care a pierdut cu 0-1. In ultimele 7 dueluri consecutive s-a marcat de fiecare data cel putin o reusita.

⚽ 4. Bilbao – Sociedad echipe probabile

Bilbao (5-4-1): Simon – Capa, Martinez, Berchiche, Alvarez, De Marcos – Muniain, Vesga, Lopez – Vencedor, Inaki Williams.

Sociedad (3-5-2): Remiro – Le Normand, Gorasabel, Monreal – Portu, Merino, Zubimendi, Silva, Zubeldia – Barrenetxea, Willian.

⚽ 5. Bilbao – Sociedad cote pariuri

Casa de pariuri online BETANO ne ofera o cota excelenta de 2.50 la peste 2.5 goluri marcate, in timp ce pentru un GG, cota este de 2.07. Ccesand platforma celor de la Betano veti gasi si alte pronosticuri fotbal pentru acest duel.

6. Bilbao – Sociedad ponturi pariuri

Bilbao – Sociedad ponturi pariuri

Surprinzator sau nu, cele doua formatii au ajuns in finala Cupei Spaniei trecand de una dintre cele mai bune echipe din La Liga. Bilbao s-a impus in fata Barcelonei, in timp ce Sociedad a eliminat-o pe Real Madrid.
Consider ca va fi un duel extrem de disputat, in care nu vom vedea multe goluri, ambele formatii fiind constiente ca victoria le va aduce trofeul si prezenta in grupele Europa League.
Asadar, am ales din oferta operatorului sportiv un pariu combinat, mizand pe faptul ca se va inscrie cel putin un gol, iar Real Sociedad va avea peste 3.5 cornere.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilbao – Sociedad
Pronostic: 
peste 0.5 goluri& oaspetii peste 3.5 cornere
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: