Bilet bonus dublu Fortuna ONLINE 13-14 iulie 2019 (cota 250)

0

In caz ca nu stiati pe efortuna.ro avem bonus dublu la biletele online, fara restrictie de cota minima! Avem o oferta destul de interesanta in acest weekend, motiv pentru care am decis sa va propunem un astfel de bilet cu bonus dublu.

Biletul are cota 254, dar beneficiaza de multiplicatorul de cote de la Fortuna si astfel cota totala a biletului a ajuns sa fie dubla, adica 509.

Marele avantaj al bonusului dublu de la Fortuna online, comparativ cu bonusul dublu de la aceeasi agentie dar offline este ca nu exista cerinta de cota minima. Indiferent de cotele de pe biletul tau, daca ai 20 de evenimente pe bilet vei putea selecta multiplicatorul de cota x2 si astfel castigul tau va fi dublat.

Daca vrei sa joci si tu un bilet la Fortuna online cu bonus dublu trebuie sa selectezi Multiplicator de cote din meniul din partea dreapta si apoi sa selectezi cota corespunzatoare numarului de pronosticuri de pe bilet. NU trebuie sa ai pe bilet evenimente de la Fortuna PLUS pentru a beneficia de acest multiplicator de cote.

De exemplu daca pe bilet ai 15 evenimente atunci vei selecta cota de 1.60.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here