Pronosticuri Italia Serie A 03.11.2014

892

1Pronosticuri Italia Serie A – 03.11.2014- Prima liga din Italia programeaza doua partide astazi, ultimele din etapa cu numarul 10. Am ales pentru voi cele mai bune pronosticuri pentru aceste partide, preluate de la cea mai buna agentie de pariuri din Romania.
Pronostic Cesena – Verona (20:00)
Incepem cu duelul dintre Cesena si Verona, doua formatii care probabil se vor lupta pentru evitarea retrogradarii, gazdele fiind oricum intr-o situatie destul de ingrata in acest moment. Cesena e pe locul 18 cu doar sase puncte si vine dupa trei infrangeri consecutive. de partea cealalta, Verona are doar un punct acumulat in ultimele trei runde, iar in ultimele doua deplasari a incasat opt goluri! Patru din ultimele cinci dueluri intre Cesena si Verona s-au soldat cu mai putin de 2,5 goluri, si probabil ca vom asista din nou la un joc de acest gen. Trei din cele patru jocuri disputate de Cesena pe teren propriu au fost cu sub 2,5 goluri.
Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.70 la sportingbet.ro

Pronostic Lazio – Cagliari (22:00)
Lazio este una din cele mai in forma echipe din Serie A, romanii avand patru victorii si un egal in ultimele cinci partide fiind inaintea acestei etape pe locul 4 cu 16 puncte. Cagliari este intr-o revenire de forma, nu a pierdut de trei etape, insa chiar si asa, sarzii sunt pe locul 14 la doar trei puncte de primul loc retrogradabil. Lazio a castigat sapte din ultimele noua confruntari cu Cagliari si speram ca aceasta traditie sa continue, gazdele fiind pe val in acest moment, iar cu o victorie pot urca pe podiumul din Serie A.
Pronostic: Victorie Lazio @ 1.55 la sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Italia Serie A si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here