Bochum – Koln ponturi pariuri 18.09.2022

Scris de Radu Oprea17/09/2022
1
3.15
X
3.65
2
2.23
Bochum
Koln
COTA PONT
1.42

Bochum si Koln vor da piept pe Vonovia Ruhrstadion. Acest meci va fi arbitrat de o brigada care va fi condusa la centru de catre Bastian Dankert. Ramai si citeste randurile de mai jos unde vei gasi informatii interesante si un pont.

Bochum

  • Un singur cuvant poate descrie prestatia acestei trupe, dezastru, ea fiind lanterna rosie din Bundesliga cu 0 puncte dupa 6 etape. A marcat in 4 din cele 7 partide de pana acum, insa doar in prima nu a incasat macar un gol.
  • Sezonul l-a inceput cu o victorie in Cupa la Viktoria Berlin, dar apoi au urmat 6 infrangeri la rand si moralul jucatorilor este afectat. Pe teren propriu are doar esecuri, cu Mainz, Bayern Munchen si Werder Bremen.
  • Paul Grave, Dominique Heintz, Kostas Stafylidis, Takuma Asano si Jacek Goralski lipsesc deoarece au niste accidentari care ii tin departe de gazon. Sunt asadar destule absente intr-un lot care nu este unul foarte bun.

Koln

  • Este linistita intrucat se afla pe pozitia a 9-a si are 9 puncte adunate in cele 6 runde parcurse. A fost implicata in 11 meciuri si in 9 a inscris, iar in 2 nu a primit gol. Consider ca pe biletul zilei pariu sigur poate fi si pronosticul meu.
  • Are doar 3 infrangeri in cele 11 dispute de pana acum, iar in 4 dintre ele s-a impus. In 6 deplasari a fost si prima e singura pierduta, la penalty-uri, iar in 2 din celelalte 5 s-a impus, deci se descurca foarte bine pe teren strain.
  • Din pricina unei suspendari Luca Kilian este indisponibil acum. Pe langa el, nu se mai poate conta pe Julian Chabot, Mathias Olesen, Dimitrios Limnios, Mark Uth si Sebastian Andersson pentru ca ei sunt accidentati.

Intalniri directe

Sunt doar 2 dueluri oficiale recente, cele care au avut loc in campionatul precedent. Koln a castigat pe teren propriu cu scorul de 2-1, iar la Bochum a fost un rezultat de egalitate dupa un spectaculos 2-2.

Echipe probabile

bochum

18:30

koln

Riemann

Gamboa

Masovic

Lampropoulos

Soares

Stoger

Losilla

Forster

Zoller

Hofmann

Holtmann

echipament bzc

Schwabe

Schmitz

Soldo

Hubers

Hector

Martel

Skhiri

Adamyan

Ljubicic

Kainz

Dietz

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La pariuri Fortuna ai o cota de 1.94 pentru Koln peste 1,5 goluri.
Aceeasi agentie iti propune o cota de 2.60 pentru gol pana in minutul 15.

Bochum – Koln ponturi pariuri

Gazdele sunt pe ultima pozitie in clasament si nu au incotro, trebuie sa atace pentru a obtine victoria. Pe oaspeti nu ii ajuta cu nimic un punct, deci nu se vor cantona in aparare. Cred eu ca trebuie sa mizam pe spectacol in acest duel.

Bochum va incerca sa fructifice avantajul terenului propriu si cu fanii de partea ei sa ia toate cele 3 puncte. Zoller, Hofmann si Holtmann pot face diferenta. In 5 din cele 7 partide avute de ea s-a depasit borna de 3 goluri.

Koln este o echipe ofensiva si poate sa marcheze de una singura de 3 ori. Adamyan, Ljubicic, Kainz si Dietz sunt capabili sa depaseasca defensiva adversa. Pariul GG sau 3+ a iesit in 9 din cele 11 dispute in care a fost ea implicata.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bochum – Koln
Pronostic: 
GG sau 3+
Cota: 
1.42 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: