Bochum – Mainz ponturi pariuri 21.08.2021

Scris de chiriladavid2520/08/2021

In primul joc de acasa de la revenirea in Bundesliga dupa mai bine de 11 ani de zile, Bochum o va primi acasa pe FSV Mainz, formatie ce a furnizat deja prima surpriza a sezonului. Confruntarea va avea loc pe „Vonovia Ruhrstadion” din Bochum si va incepe de la ora 16:30.

⚽ 1. Bochum.

E una dintre cele doua nou-promovate ale actualei stagiuni, izbutind promovarea alaturi de Greuther Furth. A inceput campionatul cu o infrangere, 1:0, in deplasare cu Wolfsburg, jucand in 10 acel meci inca din minutul 4, gol marcat in primele 27 de minute avand cota 1.82 la Fortuna pariuri sportive.

A facut destul de putine transferuri in vara, dar cat de cat bune, venind Elvis Rexhbecaj de la Wolfsburg, Eduard Löwen de la Schalke sau Takuma Asano, liber de contract. Robert Tesche e suspendat pentru acest joc, in timp ce Luis Hartwig e accidentat, la fel si Blum, Holtmann si Stafylidis.

⚽ 2. Mainz.

A reusit sa se mentina din nou in prima liga, fiind deja la 13 stagiuni la rand in Germania Bundesliga. Cum am spus si in descriere, a produs prima surpriza a campioantului, castigand acasa in prima runda, in compania formatiei RB Leipzig, scor 1:0.

Fundasul Moussa Niakhaté a marcat unicul gol al partidei cu Leipzig, echipa aratand destul de bine in acel joc. Anton Stach e suspendat, in timp ce Boetius, Kohr, Lucoqui, Onisiwo, Stach, St. Juste si Szalai sunt de asemenea indisponibili.

⚽ 3. Intalniri directe.

E una dintre cele doua nou-promovate ale actualei stagiuni, izbutind promovarea alaturi de Greuther Furth. A inceput campionatul cu o infrangere, 1:0, in deplasare cu Wolfsburg, jucand in 10 acel meci inca din minutul 4.

A facut destul de putine transferuri in vara, dar cat de cat bune, venind Elvis Rexhbecaj de la Wolfsburg, Eduard Löwen de la Schalke sau Takuma Asano, liber de contract. Robert Tesche e suspendat pentru acest joc, in timp ce Luis Hartwig e accidentat.

⚽ 4. Bochum – Mainz echipe probabile:

Bochum (4-5-1): Riemann; Gamboa, Bella-Kotchap, Leitsch, Soares; Asano, Pantovic, Losilla, Rexhbecaj, Antwi-Adjei; Zoller.
Mainz (3-4-3): Zentner; Niakhate, Bell, Hack; Widmer, Tauer, Barreiro, Martin; Burkardt, Lee, Nebel.

⚽ 5. Bochum – Mainz cote pariuri

4 din ultimele 5 meciuri ale lui Bochum au fost cu maxim 2 goluri marcate, 2.13 e cota la sub 2.5 goluri.

Un alt pariu interesant la fortuna e cel pe goluri marcate de formatia gazda, sub 1.5 goluri are cota 1.68.

⚽ 6. Bochum – Mainz ponturi pariuri

Bochum – Mainz ponturi pariuri

E destul de curios cum Bochum a scapat doar cu 1 gol incasat in deplasarea de la Wolfsburg, jucand aproape tot meciul in inferioritate numerica, insa poate ca si Wolfsburg poate ca nu a avut motoarele prea bine turate pentru prima runda a campionatului.

Si astfel, nu cred ca Bochum e neaparat o formatie de speriat si ca acestia au sanse mici de a castiga in primul meci de pe teren propriu, avand multi jucatori indisponibili, emotiile putand fi de asemenea mari, nefavorabile lor.

Iar cum Mainz a reusit sa ia toate cele 3 puncte din duelul din prima runda, cu Leipzig, voi merge pe faptul ca acestia nu vor pierde in acest joc, la precedenta confruntare directa Mainz reusind sa conduca cu 2:0 destul de usor, fiind insa egalati pana la final.
Bochum – Mainz
Pronostic: 
Sansa dubla 2X
Cota: 
1.54 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: