Bochum – Stuttgart ponturi pariuri 26.09.2021

Scris de Johnny25/09/2021


Bochum si Stuttgart isi dau intalnire sambata dupa amiaza in cadrul etapei a sasea din Bundesliga. Confruntarea va avea loc pe Vonovia Ruhrstadion, iar fluierul de start se va da la ora 16:30.

⚽ 1. Bochum.

Vine dupa un meci de cosmar facut la Munchen. A fost invinsa de catre Bayern cu un categoric 0-7. E al treilea esec consecutiv, iar in acest interval a incasat un total de 12 goluri. E penultima clasata si are trei puncte in palmares datorita victoriei obtinute in fata lui Mainz.

Deocamdata se pare ca Bundesliga este o palarie prea mare pentru ea. Cu o defensiva atat de slaba ii va fi foarte greu sa se mentina in primul esalon. Ca si parte pozitiva vreau sa remarc prestatia din compartimentul ofensiv. A inscris patru goluri in precedentele patru etape.

De la acest meci lipseste chiar Zoller, care e golgheterul echipei cu doua reusite. Gamboa, Grave si Leitsch nu vor juca nici ei din cauza problemelor medicale.

⚽ 2. Stuttgart.

N-are un start de campionat prea reusit. Ocupa doar locul 14 si a adunat cu un punct mai mult decat formatia adversa. Dupa succesul cu Furth din prima etapa a avut prestatii foarte modeste. Are si ea mari probleme defensive, iar in ultimele patru runde a luat 11 goluri.

Poate ca pronosticul zilei de duminica e un GG de la acest meci deoarece patru din cele cinci partide ale sale s-au incheiat cu goluri marcate in ambele porti. Ma astept sa joace foarte ofensiv si in aceasta deplasare, mai ales ca intalneste o echipa care teoretic este mai slaba din punct de vedere valoric.

Lista indisponibililor pentru acest meci este una destul de lunga si ii contine pe Cisse, Egloff, Faghir, Forster, Kalajdzic, Sankoh si Silas.

⚽ 3. Bochum – Stuttgart intalniri directe.

Cele doua echipe nu s-au mai intalnit de doua sezoane, atunci cand ambele jucau in 2. Bundesliga. Stuttgart a castigat in acel sezon ambele confruntari.

⚽ 4. Bochum – Stuttgart echipe probabile.

Bochum (4-2-3-1): Riemann – Stafylidis, Kotchap, Masovic, Soares – Losilla, Rexhbecaj – Bockhorn, Löwen, Holtmann – Polter.
Stuttgart (3-4-2-1): Müller – Mavropanos, Anton, Kempf – Massimo, Mangala, W. Endo, Sosa – Klimowicz, Coulibaly – Marmoush.

⚽ 5. Bochum – Stuttgart cote pariuri.

La 2-4 goluri cota le Efortuna e de 1.51. Pentru gol marcat in intervalul 1-27 cota e de 1.77.

⚽ 6. Bochum – Stuttgart ponturi pariuri.

Bochum – Stuttgart ponturi pariuri

Se intalnesc doua dintre echipele cu cele mai slabe aparari din Bundesliga. Ambele au incasat in medie peste doua goluri pe intalnire in primele cinci runde si au avut mari probleme atunci cand s-au asezat in propria jumatate de teren. Cred ca defensivele celor doua formatii vor suferi in continuare, lucru de care vor profita la maxim liniile ofensive.

Meciurile lui Stuttgart au fost foarte spectaculoase, iar patru dintre ele au fost de GG. Inca din stagiunea trecuta ii stim pe oaspeti ca fiind foarte buni pe partea de atac, majoritatea meciurilor lor fiind de GG sau 3+. Bochum e obligata sa forteze in acest duel dupa startul slab de campionat, mai ales ca joaca acasa. E posibil sa asistam la un fotbal pe contre, de aceea ma astept la GG.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bochum – Stuttgart
Pronostic: 
GG
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: