Ana Bogdan – Elisabetta Cocciaretto ponturi 30.05.2021

Scris de Tennis.tipster.9229/05/2021

Ana Bogdan porneste cu prima sansa in runda inaugurala de la Roland Garros impotriva italiencei Elisabetta Cocciaretto, posesoare a unei pozitii de Lucky Looser, dupa ce a fost invinsa in ultimul tur de calificari. Meciul dintre cele doua este programat duminica, incepand cu ora 12:00, meciul fiind transmis pe Eurosport si Eurosport Player.

1. Elisabetta Cocciaretto

Jucatoarea din Italia, in varsta de 20 ani, se afla in prezent pe locul 113 in clasamentul WTA, traversand cea mai buna perioada a carierei.

Cel mai bine s-a descurat in acest sezon pe hard, ajungand pana in semifinala turneului de la Guadalajara, Mexic, turneu disputat pe hard, insa a fost invinsa de Eugenie Bouchard in penultimul act.

Pe zgura a fost invinsa in primul tur la Roma de Caroline Garcia, iar in calificarile de Paris a pierdut in ultimul tur impotriva chinezoaicei Xiyu Wang, insa a beneficiat de o pozitie de Lucky Looser pentru a accede pe tabloul principal de concurs.

2. Ana Bogdan

Jucatoarea din Romania, in varsta de 28 de ani, se afla in prezent pe locul 102 WTA, coborand dupa o perioada indelungata din top 100 WTA.

Ana Bogdan a avut ca rezultat notabil in acest sezon sfertul de finala pe zgura de la Istanbul, in timp ce la Madrid a fost invinsa inca din primul tur de letona Anastasija Sevastova, in minum de seturi.

Ana Bogdan a mai luat parte doar in turneul de la Parma, insa Sara Errani a invins-o cu 2-1 la seturi, intr-un meci foarte disputat.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc prima confruntare directa inte cele doua.

4. Cote pariuri

Ana Bogdan porneste favorita in acest meci, iar pentru o victorie a jucatoarei din Romania in minimum de seturi, avem o cota de 2.42.
Elisabetta Cocciaretto a disputat deja 3 meciuri in acest turneu, fiind obisnuita cu conditiile de joc, iar pentru un set castigat de italianca in acest duel avem o cota 1.52.

5. Elisabetta Cocciaretto – Ana Bogdan ponturi pariuri

Am urmarit ultimul meci din calificari al Elisabettei Cocciaretto, iar ea a fost in defensiva pe toata perioada confruntarii cu chinezoica Wang, iar consumul fizic a fost unul ridicat. Mai mult decat atat, tanara italianca a chemat preparatorul fizic de cateva ori, acuzand mici dureri in zona picioarelor. Ana Bogdan, care va disputa primul meci dupa o pauza de 2 saptamani, porneste cu prima sansa in aceasta confruntare si ma astept sa castige partida, fiind o jucatoare consistenta, iar conditia fizica este in avantajul sau in acest meci.

E. Cocciaretto – A. Bogdan ponturi pariuri

E. Cocciaretto – A. Bogdan
Pronostic: 
A. Bogdan
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: