Ana Bogdan – Sara Errani ponturi pariuri 18.05.2021

1

Meci din primul tur al turneului de la Parma intre romanca Ana Bogdan si italianca Sarra Errani. Ana Bogdan porneste ca favorita fiind putin mai bine clasata in ierarhia WTA si cu rezultate ceva mai bune in turneele de simplu de anul acesta. Meciul va fi transmis live video pe unul din programele Digisport.

1. Ana Bogdan

Romanca in varsta de 28 de ani ocupa in prezent locul 101 in clasamentul WTA nereusind prea mari performante in 2021. Notabil ar fi poate doar prezenta pe tablou la Dubai (hard) si Madrid (zgura) dupa ce a trecut de calificari si cel mai important rezultat al sau, sferturi de finala la Istambul pe zgura. Se poate spune ca este in revenire de forma in aceasta perioada in care joaca la turnee pe zgura.

2. Sara Errani

Errani a ajuns la 34 de ani si este pe pozitia 108 in lume in competitia de simplu, stiut fiind faptul ca ea se concentreaza, de regula, pe intrecerile de dublu ale turneelor la care participa. Cel mai important rezultat al sau de anul acesta este turul 3 reusit la Australian Open unde a castigat 5 meciuri pornind din calificari si a eliminat-o in turul secund pe Venus Williams. In rest prezente discrete mai degraba pentru a se incalzi pentru meciurile de dublu.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit niciodata pana acum in circuit, partida de maine fiind primul meci direct, fapt ce face meciul si mai imprevizibil.

4. Cote pariuri

Ana Bogdan este favorita la casele de pariuri, are o cota de 1.45 sa castige meciul, in timp ce victoria Sarei Errani este cotata cu 2.80. Un meci scurt, de 2 seturi are cota 1.57, iar pentru un meci de 3 seturi cota oferita este de 2.32.

5. Ana Bogdan – Sara Errani ponturi pariuri

adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 71.7%
Castigate: 38/53
Ana Bogdan pare favorita meciului, are de partea sa varsta si faptul ca in ultimile saptamani, pe zgura, a reusit sa-si ridice nivelul de joc.

Totusi este de notat faptul ca Errani nu participa in proba de dublu astfel ca va trata meciul serios cu gandul de a-l castiga si nu doar un prilej de acomodare pentru meciurile de la dublu.

Nu cred ca-i va fi usor romancei sa castige iar in primul set cred ca-i va fi chiar mai difici avand in fata o Errani proaspata fizic si sustinuta de suporterii din tribune. N-o vad pe italianca pierzand primul set la diferenta mare.

Ana Bogdan - Sara Errani
Pronostic: primul set – Errani (+2.5 games) Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here