Ana Bogdan – Beatriz Haddad Maia ponturi 16.09.2022

Scris de Tennis.tipster.9216/09/2022
1
3.30
X
0.00
2
1.32
Ana Bogdan
Beatriz Haddad Maia
COTA PONT
1.70

Ana Bogdan reuseste inca un turneu solid in ultima perioada, atingand din nou faza sferturilor de finala, de data aceasta pe hard. In turneul de la Portoroz, Slovenia, o va intalni pe brazilianca Haddad Maia, in primul meci al zilei de vineri, la ora 12:00. Partida va putea fi urmarita in direct pe canalele Digisport.

Ana Bogdan

  • In urma rezultatului de la Portoroz, sunt mari sanse ca Ana Bogdan sa isi depaseasca cea mai buna clasare din cariera, locul al 59-lea, acum fiind pe 65.
  • A avut partide de 2 partide de 3 seturi, pierzand de fiecare data setul secund in aceasta saptamana.
  • Insa in ambele partide a dat dovada de putere de caracter, dominand categoric seturile decisive, castigate amandoua cu 6-1.

Beatriz Haddad Maia

  • Jucatoarea de 26 de ani traverseaza cea mai buna perioada a carierei, fiind in prezent pe locul al 18-lea in clasamentul WTA.
  • Dupa finala pierduta in fata Simonei Halep la Toronto, Haddad Maia a fost invinsa in primul tur la Cincinnati si in turul secund la US Open.
  • In competitia din Slovenia nu a cedat niciun set in primele 2 partide, trecand in minimu de seturi de Clara Tauson si Cristina Bucsa.

Intalniri directe

Beatriz Haddad Maia conduce cu 2-1 in confruntarile directe, ultima avand loc anul acesta in turneul ITF de la Paris, duel castigat de Haddad Maia cu 2-1 la seturi.

Cote pariuri

Victoria in minimum de seturi a lui Beatriz Haddad Maia poate fi jucata la o cota de 1.95 la Betano.

Ana Bogdan – Beatriz Haddad Maia ponturi pariuri

Beatriz Haddad Maia a ajuns in top 20 WTA datorita prestatiilor solide pe iarba si pe hard, disputand finala de la Toronto, turneu de 1000 de puncte.

Pe Ana Bogdan a mai invins-o anul acesta o data, pe zgura, insa de atunci forma braziliencei a crescut substatial. Chiar daca si Ana Bogdan este la un nivel ridicat, jocul sau pe hard nu pare atat de sigur ca pe zgura, avand mici probleme in ambele partide din aceasta saptamana.

Vad o diferenta in favoarea braziliencei in acest duel disputat pe hard, fiind favorita clara la castigarea partidei, iar eu mizez pe un meci castigat la o diferenta clara de game-uri, fara prea mari emotii.
Ana Bogdan – Beatriz Haddad Maia
Pronostic: 
Beatriz Haddad Maia -3.5 game-uri
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: