Ana Bogdan – Heather Watson ponturi pariuri 23.08.2021

0

A doua romanca prezenta pe tabloul principal de la Chicago, dupa Sorana Cirstea, este Ana Bogdan care a reusit sa treaca de calificari si va juca in primul tur cu britanica Heather Watson, intr-un meci care se va disputa incepand cu ora 19:00 (ora Romaniei)

1. Ana Bogdan

Ana Bogdan are 28 de ani si este foarte aproape sa acceada in prima suta mondiala, este in prezent pe locul 105 WTA si daca va reusi sa continue asa cum a inceput acest turneu are sanse ca dupa aceasta saptamana sa fie in top 100.

Romanca are un an decent, sezonul de zgura fiind cel care a mentinut-o acolo in preajma locului 100, in rest la aproape toate turneele fiind nevoita sa joace calificari, s-a impotmolit inainte de turul secund. Astfel cele mai bune performante din sezon sunt sferturile de finala de la Istanbul si turul 3 reusit la Roland Garros.

Aici la Chicago a pornit din calificari si dupa un meci destul de slab cu Navaro, a reusit sa castige clar, fara probleme cu Zimmermann.

2. Heather Watson

Watson are 29 de ani si este pe pozitia 67 in clasamentul WTA, are un sezon din ce in ce mai bun in special datorita turneului pe iarba de la Birmingham unde a reusit sa ajunga in semifinale.

Fiind o jucatoare care se descurca pe suprafete rapide, Watson n-a jucat pe zgura decat la Madrid, Roma si Roland Garros, pierzand in primul tur la toate 3. Pe hard a reusit un tur 2 la Australian Open si de asemenea un tur secund, saptamana trecuta la Cincinnati, unde pornind din calificari a castigat 3 partide fiind invinsa destul de greu de Barty cu tie break in setul doi.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit pana acum intr-un meci oficial, aceasta fiind prima intalnire directa.

4. Cote pariuri

Cotele la pariuri sunt destul de echilibrate, Watson este usor favorita cu o cota de 1.77, in timp ce victoria Anei Bogdan are cota 2.05. Cota pesntru 2 seturi jucate este de 1.57 iar pentru un meci de 3 seturi se ofera o cota de 2.25.

5. Ana Bogdan – Heather Watson ponturi pariuri

adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 65.5%
Castigate: 57/87
Watson este, in opinia mea, jucatoarea mai valoroasa si care este in revenire de forma, turneul bun de la Cincinnati si mai ales in meciul cu Barty aratand ca este o jucatoare care poate ajunge in top 50 fara probleme.

Ana Bogdan a trecut de calificari insa jucatoare intalnite au fost modeste si in meciul cu Navaro a fost neconvingatoare, se vede ca nu se simte in largul ei pe aceasta suprafata rapida.

Daca Watson va juca la fel cum a facut-o la Cincinnati, acum cateva zile, cred ca va domina autoritar meciul si nu va avea probleme in a se impune, si am toate motivele sa cred ca nu s-a schimbat nimic in jocul ei fata de saptamana trecuta.

Ana Bogdan - Heather Watson
Pronostic: victorie Watson Cota: 1.77

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here