Bohemians – Derry City ponturi pariuri 01.07.2019

0

Avem aici un duel intre doua formatii ce tintesc podiumul in Premier League. Bohemians si Derry City au mers peste asteptari in acest sezon. Eu am analizat disputa de luni si cred ca am gasit cel mai bun pronostic. Ora de start este 22.00.

Bohemians-Derry-City-01072019

▶️ 1. Bohemians

A impresionat in acest sezon si o gasim pe locul trei in Premier League. Forma de moment este buna si trebuie spus ca vine dupa patru victorii. Arata excelent si poti lua in considerare sa joci ponturi pariuri pe echipa gazda.

Apararea este unctul forte pentru Bohemians, cu o medie de sub un gol incasat pe meci. Daniel Corcoran este cel mai bun marcator al echipei si al doilea golgheter din campionat.

▶️ 2. Derry City

A depasit asteptarile in acest sezon si o gasim pe locul 4 in Premier League. Vine dupa un succes impresionant pe terenul celor de la Cork City (4-1). A pierdut un singur meci din ultimele sapte de campionat si forma este buna.

Conform Derrycityfc.net, Derry City tocmai l-a transferat pe Conor Davis de la UCD. Ramane de vazut daca il vom vedea din primul minut. Acelasi site oficial al clubului anunta ca Darren Cole, Michael McCrudden si Patrick McClean vor lipsi aici.

▶️ 3. Intalniri directe

Bohemians a fost mai buna in ultimul timp si este neinvinsa de patru jocuri. Chiar a castigat in 3 dintre ele. La sfarsitul lui aprilie s-au confruntat ultima data si Bohemians a castigat la handicap pe terenul lui Derry City (2-0).

▶️ 4. Date statistice

  • Bohemians a castigat ultimele 4 meciuri. 2.65 este cota la 1 final.
  • Bohemians nu pierde de 4 jocuri directe. 1.42 este cota la sansa dubla 1X.
  • Derry City a marcat in ultimele 5 meciuri jucate. 1.38 este cota la gol marcat de oaspeti.

▶️ 6. Bohemians – Derry City ponturi pariuri

Eu voi juca aici ponturi pariuri la piata de goluri. Cred ca vom vedea minim doua reusite pe tabela de scor. Avem aici doua dintre cele mai bune ofensive din competitie, dar si doua aparari care incaseaza in ultimul timp. Nu cred ca va trece mult pana sa apara reusitele.

Ultimele trei meciuri jucate de gazde au fost GG. La fel si ultimele patru partide ale lui Derry City. Sa stii ca nu cred totusi sa ajungem la sase reusite. Niciun meci jucat de oaspeti in acest campionat nu a avut atatea goluri.

Bmg
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 54.5%
Castigate: 24/44

Bohemians - Derry
Pronostic: 2-5 goluriCota: 1.44Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here