Bolivia – Paraguay ponturi pariuri 14.10.2021

Scris de Johnny14/10/2021


Estadio Hernando Siles din La Paz va fi joi seara gazda meciului dintre Bolivia si Paraguay. Cele doua formatii se vor intalni de la ora 23:00 intr-un meci din etapa a 12-a a preliminariilor sud-americane pentru Cupa Mondiala din 2022.

⚽ 1. Bolivia.

E penultima clasata si n-are nicio sansa de a merge la Campionatul Mondial. A adunat pana acum un total de noua puncte. Sapte dintre ele au fost obtinute acasa. Isi joaca meciurile de pe teren propriu la o altitudine de peste 3500 de metri, astfel ca adversarele au mari probleme din cauza acestui lucru.

Chiar in etapa trecuta a obtinut al doilea succes din preliminarii. A invins-o pe Peru la limita, scor 1-0. In ultimii ani a fost cam cea mai slaba nationala din zona sud-americana. Golaverajul din aceste preliminarii este unul catastrofal si deja a incasat 25 de goluri.

Henry Vaca este nevoit sa declare forfait pentru acest meci. El a vazut cartonasul rosu in partida cu Peru si este suspendat.

⚽ 2. Paraguay.

Pastreaza sanse de a urca pe cel putin un loc de baraj. Momentan este clasata pe locul sase, la trei lungimi in fata pozitiei care asigura barajul. In etapa trecuta a avut o prestatie mai putin reusita si a fost invinsa in Chile cu 0-2. Sa nu uitam totusi ca inainte de acel meci a scos un egal cu Argentina.

Trebuie neaparat sa-si ridice nivelul jocului ofensiv. Este una dintre cele doar doua echipe care inca n-au atins borna de 10 goluri in aceste preliminarii. Are in schimb o defensiva destul de solida. Doar primele doua clasate, Brazilia si Argentina, au luat mai putine goluri decat ea.

Alderete nu va face deplasarea in Bolivia, fiind suspendat. Ceilalti jucatori convocati pentru meciurile din octombrie sunt cu totii apti.

⚽ 3. Bolivia – Paraguay intalniri directe.

Paraguay a invins-o pe Bolivia chiar in acest an la Copa America, scor 3-1. Totusi, oaspetii acestui duel n-au mai castigat o deplasare oficiala efectuata in Bolivia de aproape 50 de ani.

⚽ 4. Bolivia – Paraguay echipe probabile.

Bolivia (4-4-2): Lampe – Ramallo, Jusino, Enoumba, Sagredo – Fernandez, Justiniano, Saucedo, Arce – Algaranaz, Moreno.
Paraguay (4-2-3-1): Silva – Rojas, Gomez, Balbuena, Arzamendia – Morel, Lucena – Romero, Almiron, Perez – Cardozo.

⚽ 5. Bolivia – Paraguay cote pariuri.

Nu uita ca ai un Betano bonus de 500 de RON pentru a paria pe cele mai bune cote. Pronosticul Paraguay marcheaza are o cota destul de buna, de 1.52.

⚽ 6. Bolivia – Paraguay ponturi pariuri.

Bolivia – Paraguay ponturi pariuri

Sunt convins ca misiunea oaspetilor nu va fi una usoara avand in vedere ca joaca la aceasta altitudine. Chiar si asa, ma astept ca ei sa faca un meci bun si sa inscrie macar un gol. Sigur, deocamdata Paraguay sufera la capitolul atac, insa de data aceasta are in fata o echipa care dispune de o defensiva fragila, avand luate 25 de goluri in 11 partide.

Diferenta clara de valoare dintre cele doua nationale s-a vazut la Copa America. Atunci oaspetii acestui meci s-au distrat cu bolivienii si au inscris trei goluri in poarta aceastora. Cred ca defensiva echipei gazda este mult prea fragila pentru a scapa fara gol primit, de aceea mizez cu incredere pe pontul meu.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bolivia – Paraguay
Pronostic: 
Paraguay marcheaza
Cota: 
1.52 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: