Bologna – Juventus ponturi pariuri 23.05.2021

Scris de Bmg23/05/2021

Meci crucial pentru Juventus in aceasta ultima etapa de Serie A, atunci cand merge pe terenul celor de la Bologna. Casele de pariuri anticipeaza un joc facil pentru oaspeti, sau cel putin asta arata cotele. Partida este programata duminica, de la ora 21.45. Eu o voi analiza mai jos si iti voi propune un super pariu.

⚽ 1. Bologna.

Trupa condusa de Mihajlovic are ceva motivatie la acest meci, pentru ca in cazul unei infrangeri poate cobori cel putin 3 pozitii in clasament. Este pe 11 acum in Serie A, fara emotii in ceea ce priveste retrogradarea.

Bologna nu este insa intr-o forma deloc buna. Nu castiga de 6 etape, iar eu cred ca putem face profit cu pariuri pe Juve la Winbet.

Etapa trecuta a remizat pe terenul celor de la Bologna, dupa un meci frumos (2-2). A facut partide destul de spectaculoase in ultima perioada. Sunt destule probleme de efectiv pentru gazde. Soriano si Dijks vor lipsi din cauza suspendarilor, in timp ce Danilo, Dominguez si Hickey sunt accidentati.

⚽ 2. Juventus.

Batrana Doamna spera sa prinda locurile de Liga Campionilor pe ultima suta de metri. Este pe 5 acum in Serie A, dar are cu un punct mai putin decat Napoli si Milan. Asteapta un pas gresit al adversarelor.

Juventus vine dupa 2 victorii importante, cu Inter si Sassuolo. Ambele au fost partide de GG si 4+, asa ca eu merg cu incredere si de aceasta data pe ponturi sportive la goluri.

Juve tocmai ce a castigat Cupa Italiei, dupa o finala cu Atalanta (2-1). Asadar, moralul este bun. Betancur este suspendat la acest meci. Alte probleme de efectiv importante nu sunt anuntate.

⚽ 3. Bologna – Juventus intalniri directe.

Juve s-a impus in tur, la handicap si fara gol incasat. De altfel, torinezii au castigat fiecare din ultimele 10 dispute directe.

⚽ 4. Bologna – Juventus echipe probabile.

Bologna (4-2-3-1) : Ravaglia; De Silvestri, Mbaye, Soumaoro, Tomiyasu; Schouten, Svanberg; Orsolini, Vignato, Barrow; Palacio.
Juventus (4-4-2) : Szczesny; Danilo, De Ligt, Chiellini, Alex Sandro; Cuadrado, Arthur, Rabiot, Chiesa; Dybala, Ronaldo.

⚽ 5. Bologna – Juventus cote pariuri.

La Winbet eu cred ca putem face profit cu cota de 1.65, pentru pariul „Ambele echipe marcheaza”. Daca vrei o cota mai mare, poti paria la valoare de 2.95 pentru „X2 si ambele echipe marcheaza in a doua repriza”.

⚽ 6. Bologna – Juventus ponturi pariuri.

Bologna – Juventus ponturi pariuri

Eu sunt convins ca jocul de pe Renato Dall\’Ara va fi unul spectaculos, cu minim 3 reusite pe tabela de scor. Juve va forta inca din start, in timp ce Bologna nu isi permite sa piarda cateva locuri in clasament in aceasta ultima etapa. Nu m-ar mira sa vedem goluri de ambele parti.

Voi risca putin pentru intervalul 3-4 reusite din oferta Netbet, asta pentru ca 5 goluri mi se par totusi multe. Statistica ne arata ca 4 din ultimele 5 partide disputate de Juventus s-au incadrat pe intervalul propus.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Bologna – Juventus
Pronostic: 
3-4 goluri
Cota: 
2.35 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: