Ysaline Bonaventure – Irina Begu ponturi pariuri 20.07.2021

Scris de Tennis.tipster.9220/07/2021

Invinsa in primul tur la Budapesta saptamana trecuta, Irina Begu incearca un rezultat mai bun in turneul disputat pe zgura la Gdinya, in Polonia, unde o va intalni in primul tur pe reprezentanta Belgiei, Ysaline Bonaventure. Partida dintre cele doua este programata marti, in jurul orei 13:00, fiind transmisa in direct pe Digisport 2.

1. Ysaline Bonaventure

Jucatoarea in Belgia, in varsta de 26 de ani, se afla in prezent pe locul al 127-lea WTA, neintrand niciodata in prima suta WTA, cea mai buna clasare fiind locul al 109-lea.

Sezonul 2021 a fost unul extrem de modest pentru Bonaventure, fiind invinsa de cele mai multe ori inca din calificari sau in primul tur, atat in turneele WTA, cat si in cele ITF.

Saptamana trecuta a participat la turneul de la Praga, disputat pe hard, unde a fost invinsa in turul secund de Barbora Krejcikova, castigatoarea competitiei, in minimum de seturi.

2. Irina Begu

Jucatoarea in Romania, in varsta de 30 de ani, se afla in prezent pe locul 81 in clasamentul WTA, fiind intr-o usoara scadere de forma in ultimele luni.

Dupa eliminarea prematura de la Roland Garros, inca din primul tur, Irina Begu si-a luat o mini-vacanta, neparticipand in niciun turneu de pregatire pe aceasta suprafata atipica in circuit.

Usor accidentata, Irina a fost invinsa destul de clar in turneul de la Budaspesta de slovaca Anna Schmiedlova, o jucatoarea talentata, in minimum de seturi, 3-6 4-6.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc primul meci direct.

4. Cote pariuri

Irina Begu este favorita la castigarea partidei cu o cota de 1.30, iar o victorie a lui Ysaline Bonaventure poate fi jucata la cota de 3.55.

Un meci care sa se termine in 2 seturi are o cota de 1.50, in timp ce un meci lung, de 3 seturi, are cota 2.50.

5. Ysaline Bonaventure – Irina Begu ponturi pariuri

Ysaline Bonaventure – Irina Begu ponturi pariuri

Irina Begu doreste sa \”spele\” rezultatul negativ de la Budapesta de saptamana trecuta, avand un adversar mai accesibil in acest turneu. Ysaline Bonaventure nu m-a impresionat niciodata in circuit, fiind o jucatoare talentata, insa cu o deplasare deficitara in teren, iar la cel mai inalt nivel, acest aspect al jocului poate fi decisiv. Ma astept astfel ca Irina sa domine in intregime partida, avand o calitate in joc superioara adversarei sale, astfel incat aleg un succes al romancei in minimum de seturi, fara prea mari emotii.
Ysaline Bonaventure – Irina Begu
Pronostic: 
Irina Begu 2-0
Cota: 
1.78 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: