Bordeaux – Lille ponturi pariuri 03.02.2021

Scris de Zamfi03/02/2021

Matmut Atlantique va gazdui Miercuri de la ora 20:00 partida dintre Bordeaux si Lille, intr-un duel ce se regaseste in calendarul etapei cu numarul 23 din Franta, Ligue 1. Intalnirea se anunta extrem de interesanta, avand in vedere ca Bordeaux a marcat in ultimele 5 jocuri de acasa, iar Lille tocmai ce a redevenit lider al campionatului.

Partida va fi condusa la centru de M. Lesage si o vom putea urmari in transmisiune directa pe canalele TV Digi Sport 2 si Look Sport.

⚽1. Bordeaux

Se afla pe pozitia a 10-a, iar dupa cele 22 de runde parcurse a acumulat 32 de puncte, avand un golaveraj pozitiv (+2) 26:24. Hwang are 5 goluri marcate, urmat de Oudin si Basic, fiecare cu cate 3 reusite.

Are 5 partide consecutive pe teren propriu cu gol marcat, iar in ultimele 2 partide a reusit sa castige cu 2-1, impotriva lui Lorient si Angers.

Otavio si Zerkane sunt singurele absente ale formatiei gazda, pe care insa o asteapta un duel extrem de greu impotriva liderului din Franta.

⚽2. Lille

A profitat de infrangerea lui PSG si s-a distantat la 3 puncte de acestia si la 2 fata de Lyon, insa lupta pentru titlu ramane in continuare stransa.

Traverseaza o forma foarte buna cu 4 victorii consecutive, castigand acasa cu Reims si Dijon, dar si pe terenul lui Rennes si Nimes.

Golgheterul echipei este turcul Burak Yilmaz cu 9 reusite, urmat de Bamba si Yazici, ambii cu cate 6 goluri marcate.

⚽3. Intalniri directe

Din 2010 si pana in prezent, Lille a castigat doar o singura data pe terenul lui Bordeaux, care are 7 victorii, iar alte 4 partide s-au terminat la egalitate, scor 1-1.

In cel mai recent duel, Lille s-a impus pe teren propriu cu 2-1, toate golurile fiind marcate in prima repriza.

⚽4. Bordeaux – Lille echipe probabile:

Bordeaux (4-3-3): Costil – Sabaly, Baysse, Benito, Nascimento – Basic, Santos, Adli – Oudin, Maja, Hwang.
Lille (4-3-3): Maignan – Bradaric, Botman, Fonte, Djalo- Ikone, Andre, Soumare – Bamba, Yilmaz, Weah.

⚽5. Bordeaux – Lille cote pariuri

⚽6. Bordeaux – Lille ponturi pariuri

Pentru acest duel am remarcat un pronostic interesant pe platforma NETBET si anume peste 2.5 goluri la o cota de 2.30, dar tot pe Netbet pueti gasi si alte pronosticuri din fotbal.

Bordeaux – Lille ponturi pariuri

Cu siguranta vom avea parte de un duel atractiv, pentru ca se vor duela doua formatii bune ale campionatului francez. Lille are un moral extrem de bun dupa cele 4 victorii consecutive, dar si datorita faptului ca se afla pe prima pozitie in Ligue 1, in timp ce Bordeaux spere sa lege o noua victorie de celelalte 3, deja obtinute, cu Angers, Nice si Lorient.
Am ales un pronostic mai safe, mizand ca se vor marca peste 1.5 goluri, cota fiind disponibila la toate casele de pariuri sportive, stradale sau online. Ma bucura faptul ca partida este transmisa in direct si asteptam un duel cu goluri, pentru a realiza pronosticul propus.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Bordeaux – Lille
Pronostic: 
peste 1.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: