Ponturi Borussia Monchengladbach – Freiburg 01.12.2019

Scris de Kareka01/12/2019

Un derby intre doua echipe clasate in partea superioara a clasamentului din Bundesliga, care se anunta a fi un spectacol si speram sa ne ofere multe goluri de ambele parti si mai putine faze controversate. Partida va avea loc duminica pe zi de la ora 16.30, la Monchengladbach, pe stadionul Borussia – Park si va fi arbitrat de F. Zwayer. Pentru cei interesati pot urmari acest meci in direct, pe Digi Sport 4.

Monchengladbach-Freiburg-01122019

⚽ 1. Borussia Monchengladbach

Liderul actual al Bundesligii, ne promite o partida atractiva mai ales ca vor avea de partea lor suporterii, nerabdatori sa vada o noua victorie din partea favoritilor. O echipa care la inceputul sezonului nu spera sa ajunga pe primul loc al clasamentului, incearca sa se mentina in varf, mai ales ca nu are o diferenta relaxanta, doar un punct fata de locul 2 si 3.

Pe teren propriu aceasta a reusit sa aiba 4 meciuri consecutive fara sa fie invinsa, singura infrangere fiind impotriva lui Leipzig.

In etapa trecuta a fost invinsa de catre nou promovata Union Berlin cu scorul de 2-0.

Pentru acest meci, pe lista de indisponibilitati sunt urmatorii jucatori: Nico Elvedi, Andreas Poulsen, Keanan Bennetts, Torben Musel, Julio Villalba si Florian Mayer, accidentati.

⚽ 2. Freiburg

Un parcurs foarte bun pentru echipa situata actualmente pe locul 4, cu 22 de puncte obtinute in cele 12 etape jucate. Daca reuseste surpriza de a castiga in acest meci, o sa se afle la egalitate de puncte cu adversarul de azi.

In toate meciurile jucate in deplasare, in acest sezon de Bundesliga, are o singura infrangere, in meciul impotriva lui Union Berlin, cu scorul de 2-0.

Are o serie de 4 meciuri consecutive fara infrangere, in Bundesliga.

Pe lista cu indisponibilitati sunt urmatorii jucatori: Vincenzo Grifo, suspendat, iar Gian – Luca Itter, Luca Waldschmidt, Lino Tempelmann, Amir Abrashi, Alexander Schwolow si Lukas Kubler, accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe

In precedentele 9 meciuri directe disputate pe acest teren, gazdele sunt neinvinse.

Ultima partida s-a jucat tot pe acest teren, terminandu-se la egalitate cu scorul de 1-1.

⚽ 4. Date statistice

  • Borrusia Monchengladbach are 5 victorii consecutive pe teren propriu in toate competitiile. 1.55 este cota pentru victoria gazdelor in acest meci.
  • Marcus Thuram este cel mai prolific marcator al gazdelor, cu 5 goluri marcate si 5 pase de gol. 2.35 este cota pentru Thuram marcheaza oricand in meci.

⚽ 5. Borussia Monchengladbach – Freiburg cote pariuri

borussia monchengladbach - freiburg

⚽ 6. Borussia Monchengladbach – Freiburg ponturi pariuri

Borussia Monchengladbach – Freiburg ponturi pariuri

Spectacolul nu cred ca poate lipsi pe Borussia-Park, asa ca pariul meu este unul pe goluri. Joc un 3+ si cred ca sansele sunt foarte mari. Avem fata in fata doua dintre cele mai spectaculoase echipe din Bundesliga si ma bazez pe asta.

Gladbach era lider in campionat inaintea etapei, cu o medie de peste doua goluri marcate in medie pe meci acasa. A incasat insa in medie peste un gol pe partida acasa. Despre Freiburg, trebuie spus ca joaca bine afara si marcheaza in medie aproape doua goluri pe deplasare.

Fiecare din ultimele cinci meciuri jucate acasa de Gladbah in campionat au fost GG si 3+. 
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Borussia Monchengladbach – Freiburg
Pronostic: 
Total goluri : 3+
Cota: 
1.57 @

Borussia Monchengladbach – Freiburg ponturi pariuri

Meciul dintre doua echipe cu un parcurs foarte bun, in acest sezon de Bundesliga, va avea loc in aceasta duminica si va putea fi urmarit pe Digi Sport 4.
Borussia Monchengladbach ocupa locul 1 in Bundesliga si are nevoie de aceasta victorie pentru a se mentine la acest nivel. Gazdele au 5 victorii consecutive in toate competiile si o singura infrangere pe teren propriu.
Freiburg are o singura infrangere in deplasare si de asemenea doar intr-un singur meci nu a reusit sa marcheze gol.
In precedentele 5 meciuri directe pe acest teren, gazdele au obtinut 4 victorii si un egal, fapt ce le da o speranta in plus si in acest meci.
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Borussia Monchengladbach – Freiburg
Pronostic: 
1
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: