Bosnia-Herzegovina – Muntenegru ponturi pariuri 23.09.2022

Scris de Zamfi23/09/2022
1
1.75
X
3.45
2
4.55
Bosnia-Hertzegovina
Muntenegru
COTA PONT
1.75

Meciul dintre Bosnia si Muntenegru se joaca Vineri cu incepere de la ora 21:45 pe stadionul ”Bilino Polje” din Zenica, in cadrul rundei cu numarul 5 din Liga Natiunilor. Intalnirea va fi transmisa pe Digi Sport 4 si Prima Sport 3.

Bosnia-Herzegovina

  • Este neinvinsa in cele 4 meciuri disputate pana acum, inregistrand doua remize 1-1 cu Finlanda si Muntenegru si doua victorii, cu Romania (1-0) si Finlanda (3-2).
  • A avut evolutii foarte slabe in preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022 din Qatar, dar este favorita la castigarea grupei din Nations League. Este pe primul loc in Grupa 3 din Liga B, cu 8 puncte.
  • A castigat ambele jocuri disputate pe teren propriu, marcand 4 goluri, primind doua. Edin Dzeko si Smail Prevljak sunt principalii marcatori, fiecare avand cate doua goluri.

Muntenegru

  • Selectionata pregatita de Miodrag Radulovic este pe locul secund in grupa, cu 7 puncte, la doar un punct in spatele liderului Bosnia. Victoria sa in acest duel are o cota foarte buna, putand insemna cota 2 azi.
  • A pierdut un singur joc in aceasta editie de Liga Natiunilor, in deplasare cu Finlanda. Impotriva Romaniei a castigat atat in tur, cat si in retur. 2-0 la Podgorita si 3-0 pe Arena Nationala.
  • Principalul marcator al selectionatei din Muntenegru este Stefan Mugosa, acesta reusind 4 goluri pana in acest moment, 3 fiind doar in partida cu Romania. In lotul muntenegrenilor se afla si Risto Radunovic, fundas la FCSB. 

Intalniri directe

Singurul duel oficial intre cele doua formatii a avut loc in partida tur din aceasta grupa, terminata la egalitate, 1-1. S-au mai disputata si alte doua partide amicale, incheiate de asemenea la egalitae (0-0).

Echipe probabile

Bosnia-Hertzegovina

21:45

muntenegru

Sehic

 Stevanovic

 Ahmedhodzic

 Hadzikadunic

 Kolasinac

 Menalo

 Prcic

Pjanic

 Krunic

 Dzeko

 Duljevic

echipament bzc

Mijatovic

 Vesovic

 Vujacic

 Tomasevic

 Radunovic

 Jovovic

 Scekic

 Jankovic

 Savicevic

 Mugosa

Krstovic

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Pariaza pe acest duel cu PublicWin bonus in cazul inregistrarii ca si client nou pe aceasta platforma. Aici gasesti o cota de 2.05 pentru selectia ”ambele marcheaza” si 2.20 la ”peste 2.5 goluri”.

Bosnia-Hertzegovina – Muntenegru ponturi pariuri

Se anunta un duel foarte interesant, miza fiind clasarea pe primul loc in grupa, fapt pentru care ma astept cel putin doua goluri, dar si multe faze de poarta. Cornerele de asemenea, cred ca vor fi multiple, iar borna de peste 6.5 pare usor de atins.

Selectionata Bosniei este neinvinsa, obtinand pe teren propriu maxim de puncte, in timp ce Muntenegru in deplasare a pierdut in Finlanda, dar a castigat categoric pe Arena Nationala contra Romania.

In toate cele patru meciuri ale muntenegrenilor s-au marcat peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se si in 3 dintre ultimele patru jocuri ale Bosniei.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Bosnia-Hertzegovina – Muntenegru
Pronostic: 
Bet Combo: Peste 1.5 goluri& Peste 6.5 cornere
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: