Bosnia – Islanda ponturi pariuri 23.03.2023

Scris de AlexR23/03/2023
1
1.82
X
3.55
2
4.60
Bosnia
Islanda
COTA PONT
1.70

Pe stadionul Bilino Poljie din Zenica avem meciul din prima etapa a calificarilor pentru Euro 2024, intre Bosnia Hertzegovina si Islanda. Meciul conteaza pentru grupa J de calificare, acolo unde mai sunt adversare Portugalia, Slovacia, Luxembourg si Liechtenstein.

Bosnia

  • Bosnia a castigat la pas grupa de Nations League din care a facut parte si Romania si a promovat in prima grupa valorica.
  • Echipa a aratat bine in special pe propria arena, acolo unde a castigat toate meciurile primind doar 2 goluri in 3 partide. 
  • Bosniacii sunt la un schimb de generatii, insa pastreaza in continuare jucatori precum Dzeko ori Krunic, obisnuiti cu cel mai inalt nivel al fotbalului european.
  • Obiectivul declarat este calificarea, in afara de Portugalia adversarii find accesibili.
  • Suporterii creeaza o atmosfera extraordinara si sunt un mare avantaj pentru echipa, nationala fiind puternic sustinuta in Bosnia Hertzegovina. 

Islanda

  • Islanda este destul de departe de echipa care impresiona in perioada 2016-2018 si este cotata cu sanse destul de mici de calificare.
  • In ultimii 3 ani, singurul adversar mai puternic pe care Islanda l-a invins a fost chiar Romania, in rest victoriile fiind cu Feroe, Venezuela, Liechtenstein sau San Marino.
  • In Nations League echipa a terminat sub Israel, iar in preliminariile pentru Cupa Mondiala a terminat pe locul 5, singura formatie depasita fiind Liechtenstein.
  • Oaspetii au renuntat la selectionerii straini si merg pe mana lui Arnar Vidarsson, insa jucatorii cu nume s-au retras, iar viitorul nu mai este atat de promitator.

Intalniri directe

Este primul meci din istorie intre cele doua formatii.

Echipe probabile

Bosnia

21:45

islanda

Vaslij

Dedic

Kovacevic

Hadzikadunic

 Ahmedhodzic

Kolasinac

Krunic

Cimirot

 Gojak

Dzeko

Demirovic


echipament bzc

Runarsson

 Sampsted

Gunnarsson

Palsson

Olafsson

 Magnusson

 Sigurdsson

 Gudmundsson

Traustason

 Haraldsson

 Finnbogason


00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Pentru un egal la pauza puteți paria la Betano care oferă o cota de 2.05, iar un meci cu mai puțin de 2.5 goluri are cota 1.70. Vedeți zilnic pontul zilei oferit de cei mai buni tipsteri.

Bosnia – Islanda ponturi pariuri

Bosnia este foarte puternica pe teren propriu, acolo unde fanii creeaza o atmosfera incendiara si sunt un adevarat cosmar pentru oaspeti. Grupa se anunta foarte echilibrata astfel ca un rezultat bun pe propria arena cu una dintre adversarele directe este obligatoriu. Islanda este pe o panta desecendenta si nu cred ca are prea multe sanse la un rezultat pozitiv.
AlexR
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bosnia – Islanda
Pronostic: 
1x si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: