Botosani – Astra ponturi pariuri 11.12.2020

Scris de Bmg10/12/2020

Runda cu numarul 13 din Liga 1 va debuta vineri, cu o disputa extrem de interesanta si in acelasi timp echilibrata. FC Botosani da piept acasa cu Astra Giurgiu, iar casele de pariuri nu gasesc o favorita clara. Meciul va incepe la ora 18.00, iar eu sunt de parere ca am gasit cea mai buna predictie. Daca inca nu ai pariat nimic pe jocul din Moldova, iti recomand sa citesti analiza de mai jos, acolo unde poti vedea recomandarea mea si argumentele in favoarea ei.

⚽ 1. FC Botosani.

Moldovenii au dezamagit in aceasta prima parte a sezonului si ii gasim abia pe locul 11 in Liga 1. Vin dupa 2 rezultate de egalitate, cu Sepsi si U Craiova. Stau in continuare destul de bine pe faza de atac, dar apararea este nu arata deloc bine.

FC Botosani este intr-o perioada destul de slaba ca si forma, fiind fara succes de 4 etape. Statistica nu recomanda ponturi pe ea pentru biletul zilei cota 2. Foarte slab s-a descurcat pana acum pe teren propriu, acolo unde a castigat un singur meci de campionat.

Nu sunt anuntate probleme importante de efectiv in tabara gazdelor.

⚽ 2. Astra.

Trupa condusa de Eugen Neagoe sta foarte slab in Liga 1, fiind inaintea etapei pe pozitia 15 in clasament. A castigat doar de 2 ori in 12 etape, ceea ce este extrem de putin pentru o trupa cu pretentii de play-off.

Astra pare totusi intr-o perioada mai buna. Nu pierde de 3 etape, iar la Maxbet avem o super cota de 3.40 la victoria oaspetilor. L-a ultima deplasare s-a impus pe terenul celor de la Hermannstadt (1-0). De precizat ca sta si ea foarte modest la capitolul aparare, avand cel mai slab bilant defensiv din liga.

Ca si probleme de efectiv, trebuie spus ca vor lipsi in continuare Seto, Fatai si Ionita.

⚽ 3. FC Botosani – Astra intalniri directe.

Astra sta mai bine la acest capitol in ultima perioada. Giurgiuvenii sunt neinvinsi de 13 jocuri directe. Trebuie mentionat ca destul de rar vedem partide de goluri multe.

⚽ 4. FC Botosani – Astra echipe probabile.

FC Botosani (4-2-3-1) : Pap – Harut, Chindris, Seroni, Tiganasu – Rodríguez, Florescu – Roman, Ongenda, Tircoveanu – Keyta.
Astra (4-4-2) : Lazar – Sousa, Graovac, Dima, Radunovic – Gheorghe, Crepulja, Canadija, Merloi – Azulay, Budescu.

⚽ 5. FC Botosani – Astra cote pariuri.

La Maxbet putem paria ca FC Botosani castiga la 0, asta daca esti in cautare de cote bomba.
Sa stii ca tot la Maxbet mi-a atras atentia si cota de 2.63 pentru FC Botosani ajunge prima la 2 goluri marcate.

⚽ 6. FC Botosani – Astra ponturi pariuri.

Botosani – Astra ponturi pariuri

Iti spun inca de la inceput ca am o favorita aici si merg pe echipa gazda, care nu m-ar mira sa castige. Totusi, am ales pariul in sansa dubla 1X, pentru siguranta. FC Botosani are un lot bun, a scapat de problemele de efectiv, asa ca intr-un meci acasa chiar nu cred ca poate pierde. Mai mult, sa nu uitam ce sezon modest face Astra, echipa care sta foarte rau in clasament.

Sa stii ca nu ma gandesc la un meci prea spectaculos. Astra nu exceleaza pe faza de atac, plus ca Neagoe a organizat destul de bine apararea. In plus, foarte rar am vazut partide intre aceste echipe care sa treaca de limita propusa de mine la goluri.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Botosani – Astra
Pronostic: 
1X & sub 3.5 goluri
Cota: 
1.73 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: