Botosani – Gaz Metan ponturi pariuri 01.08.2020

Scris de CR701/08/2020

FC Botosani si Gaz Metan Medias se intalnesc in ultimul lor meci din actuala editie de campionat. Ambele si-au atins obiectivul inca de la finalul sezonului regulat, insa nu au impresionat in play-off. Confruntarea de pe „Municipal” va incepe la ora 21:30 si va putea fi urmarita in direct pe Digi Sport 1, Look Plus si Telekom Sport 1.

Botosani Gaz Metan Cote Pariuri 01082020

⚽ 1. FC Botosani.

Are o singura victorie in cele 9 meciuri jucate pana acum in play-off, 2-0 la Medias. Cu toate acestea si-a asigurat prezenta in preliminariile Europa League, profitand de faptul ca FCSB a castigat Cupa Romaniei iar Astra si Gaz Metan nu au drept de joc in cupele europene.

Marius Croitoru a imprimat echipei un joc ofensiv, combinativ, chiar daca cifrele nu par sa confirme aceasta afirmatie. Moldovenii au marcat doar 6 goluri in play-off, dintre care doua contra Mediasului. Ia in calcul si acest aspect atunci cand cauti pronosticuri fotbal azi.

Cu exceptia lui Mihai Roman, accidentat pentru o lunga perioada de timp, nu sunt absente in tabara gazdelor. Dupa acest meci vor pleca in cantonamentul nationale U21 Denis Harut, Andrei Chindris si Alex Campanu.

⚽ 2. Gaz Metan Medias.

Trece prin momente dificile din punct de vedere financiar iar viitorul echipei se anunta unul sumbru. Deja au plecat de la echipa 8 jucatori ale caror contracte au expirat la finalul lunii iunie, la care se adauga si transferul golgheterului Sergiu Bus la FCSB.

Este singura echipa din play-off fara victorie in acest sezon. A obtinut 3 puncte in primele 4 etape (egaluri cu CFR, Astra si FCSB), dar a pierdut toate punctele in ultimele 5 etape. Mai mult decat atat, nu a reusit sa marcheze in precedentele 3 partide.

Dusan Uhrin Junior nu are absente importante, dar nici nu se poate spune ca poate alcatui un prim 11 redutabil. Singirii jucatori cu experienta din lot sunt Razvan Plesca si Marius Constantin, in timp ce sigurul care mai inceaca cate ceva in atac este Dumitru Cardoso.

⚽ 3. Intalniri directe

In meciul tur din play-off moldovenii au controlat in mare parte jocul si s-au impus cu 2-0, aceasta fiind de altfel singura victorie a elevilor lui Marius Croitoru in aceasta faza a competitiei. Ambele confruntari din sezonul regulat s-au incheiat la egalitate.

⚽ 4. Botosani – Gaz Metan echipe probabile:

Botosani (4-2-3-1): Pap – Harut, Chindris, Seroni, Tiganasu – Rodriguez, Papa – Askovski, Florescu, Keita (Ofosu) – Dugandzic.
Gaz Metan (4-2-3-1): Plesca – Butean, M. Constantin, Larie, Velisar – G. Moura, Droppa – Ciocan, Chamed, Trif – D. Cardoso.

⚽ 5. Botosani – Gaz Metan cote pariuri

Botosani Gaz Metan Cote Pariuri 0108

⚽ 6. Botosani – Gaz Metan ponturi pariuri

Botosani – Gaz Metan ponturi pariuri

FC Botosani este echipa mai puternica si mai motivata in aceasta confruntare. Moldovenii se pregatesc pentru preliminariile Europa League, iar intalnirea cu Gaz Metan poate fi considerata in meci de pregatire pentru Marius Croitoru. FC Botosani poate termina campionatul pe locul 4 in cazul unei victorii, depasind-o pe FCSB, in functie si de rezultatele ros-albastrilor din ultimele doua meciuri.

Gaz Metan Medias nu a mai contat deloc din momentul plecarii lui Sergiu Bus si a jucatorilor a caror contracte au expirat. Uhrin Junior a fost obligat sa titularizeze jucatori tineri precum Ciocan sau Trif, iar din postura de rezerve evolueaza Nicula, Avram sau Dogaru, jucatori cu varste de 16 sau 17 ani.

Este clar ca FC Botosani porneste cu prima sansa si ma astept la un meci la discretia galzdelor in special in repriza secunda, atunci cand Mediasul va inlocui jucatorii obositi cu juniori.
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Botosani – Gaz Metan
Pronostic: 
Victorie Botosani
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: