Botosani – Hermannstadt ponturi pariuri 31.01.2021


Red
0

Botosaniul inca are sanse sa prinda un loc de play-off in vreme ce Hermannstadt incearca din greu sa se indeparteze de zona rosie. Totusi nu cred ca va fi un joc prea spectaculos si am gasit un interval de goluri in care am foarte mare incredere. Vezi mai jos recomandarea mea.

Botosani

A jucat decent pana in acest moment pentru ca in 19 meciuri a strans 24 de puncte si astfel este pe locul 7. A marcat 27 de goluri si a primit 25. Este la 4 puncte distanta de ultimul loc de play-off.

Forma de moment este inconstanta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 victorii, 2 infrangeri si un rezultat de egalitate.

Pe teren propriu a jucat modest pentru ca in 9 meciuri are 2 victorii, 4 rezultate de egalitate si 3 infrangeri.

Hermannstadt

A jucat slab pana acum in campionat pentru ca in 19 meciuri a strans numai 17 puncte si astfel este pe penultimul loc. A marcat 19 goluri si a primit 29.

Forma de moment este slaba fiindca in ultimele 5 jocuri are 3 infrangeri si 2 rezultate de egalitate.

Nici in deplasare nu a impresionat pentru ca in 9 meciuri are o singura victorie, 5 rezultate de egalitate si 3 infrangeri.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori in ultimii ani si in general au fost meciuri destul de echilibrate. Ultima data au jucat in septembrie atunci cand Hermannstadt s-a impus pe teren propriu cu 2-1.

Botosani – Hermannstadt echipe probabile

Botosani (4-3-3): Hankic – Harut, Chindris, Plamada, Tiganasu – Patache, Rodriguez, Papa – Al Mawas, Ongenda, Keyta.

Hermannstadt (4-2-3-1): Cristiano – Oprut, Stoica, Matricardi, Matel – Romario, Dalbea – Sintean, Addae, Mayoral – Karanovic.

Botosani – Hermannstadt cote pariuri

Campionatul romanesc nu este prea spectaculos nici in acest sezon, majoritatea meciurilor fiind de sub 2.5 goluri. De aceea iti recomand un pronostic din Liga 1 bazat pe goluri, avand o cota de 1.50 in care am mare incredere.

Botosani – Hermannstadt ponturi pariuri

Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 73.1%
Castigate: 19/26
Chiar daca ambele echipe sunt obligate sa atace in aceasta confruntare, nu cred ca vom avea parte de prea mult spectacol si cand spun asta ma refer la faptul ca nu se vor marca mai mult de 3 goluri, acest lucru intamplandu-se in doar in 3 meciuri de acasa ale Botosaniului si in 3 deplasari ale lui Hermannstadt.
De aceea consider ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 1 si 3 goluri in aceasta partida, acest lucru intamplandu-se si in ultimele 5 intalniri directe.

Botosani - Hermannstadt
Pronostic: 1-3 goluri Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here