Botosani – UTA ponturi pariuri 31.10.2020

Scris de Zamfi31/10/2020

Duel interesant intre Botosani si UTA! Partida va avea loc Sambata seara cu incepere de la ora 19:15 pe stadionul Municipal din Botosani si va fi condusa la centru de Horatiu Fescnic.

In acest moment cele doua formatii se afla pe loc de ”play-off” si cred ca o sa ne ofere o intalnire in care golurile nu vor lipsi.

Pontul pregatit pentru aceasta pardida este de tip combo bazat pe goluri si poati fi combinat si cu alte pronosticuri ce le veti gasi pe site.

Botosani–UTA-31102020-cote

⚽ 1. Botosani.

Echipa lui Marius Coitoru vine dupa un succes in deplasare unde, pe terenul celor de la Gaz Metan Medias, s-a impus cu scorul de 2:1, iar in prezent, ocupa pozitia a 5-a acumuland 11 puncte cu un golaveraj 12:10.

Echipa se afla in crestere de forma dupa ce, in componenta lotului, au avut loc mai multe veniri si plecari ale unor jucatori si cred ca in partida contra aradenilor vor obtine toate cele 3 puncte.

Printre marcatorii echipei ii putem remarca pe Hamidou Keyta cu 3 reusite, dar trebuie sa laudam si compartimentul defensiv, moldovenii primind doar doua goluri in meciurile disputate pe teren propriu.

Croitoru cred ca va gasi ,,antidotul” pentru ca echipa sa ia toate cele 3 puncte din aceasta partida, chiar daca, in ultimele 9 partide disputate pe propriul teren Botosaniul are decat doua victorii iar in ultimele patru runde a primit cel putin un gol.

⚽ 2. UTA.

Nou-promovata se afla pe un surprinzator loc 6, acumuland 11 puncte cu un golaveraj 7:6 si se deplaseaza pe terenul celor de la Botosani in urma victoriei de pe teren propriu contra Chindiei Targoviste, scor 1:0.

De remarcat este faptul ca ,, Batrana Doamna” nu a pierdut in deplasare in 2020, iar in ultimele cinci partide disputate a marcat de fiecare data un gol.

Trebuie sa amintim faptul ca UTA se confrunta cu cateva probleme din cauza COVID-19, portarul Balauru si atacantul Ioan Hora, fiind testati pozitiv, in timp ce Melinte, Tomozei si Ilie nu s-au antrenat in ultima perioada cu echipa si nu vor evolua in aceasta partida.

⚽ 3. Intalniri directe.

Cele doua formatii nu s-au intalnit intr-un meci oficial.

⚽ 4. Botosani – UTA echipe probabile:

Botosani (4-3-3): Pap- Holzmann, Tiganasu, Chindris, Patache- Ongenda, Rodriguez, Florescu, Melinte- Keyta, Roman
UTA (4-4-32: Iacob- Bustea, Albu, Benga, Rrumbullaku- Tescan, Rosu, Isac- Rusu, Morar, Rus.

⚽ 5. Botosani – UTA cote pariuri.

Botosani Uta Cote 31102020

⚽ 6. Botosani – UTA ponturi pariuri.

Botosani – UTA ponturi pariuri

Avand in vedere problemele de efectiv cu care se confrunta aradenii, ma astept ca Botosaniul sa castige aceasta intalnire, mai ales ca sunt si intr-o crestere de forma, in ultima partida obtinand victoria pe terenul celor de la Medias. De asemenea, Botosaniul abordeaza la fiecare meci o partitura ofensiva care insa produce si efecte negative, moldovenii primind gol in ultimele partide disputate. Trebuie sa remarcam faptul ca ultimul esec pe teren strain al ,,Batranei Doamne” s-a consemnat pe 1 decembrie 2019, scor 0:1 cu Dunarea Calarasi in esalonul secund, iar pe teren propriu a inregistrat doar o infrangere in acest campionat scor 2:3 cu  Politehnica Iasi.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Botosani – UTA
Pronostic: 
peste 0,5 goluri in prima repriza& peste 1,5 goluri in meci
Cota: 
1.58 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: