Katie Boulter – Jaqueline Cristian ponturi pariuri 26.09.2022

Scris de adrian198126/09/2022
1
1.60
X
0.00
2
2.30
Katie Boulter
Jaqueline Cristian
COTA PONT
1.50

Jaqueline Cristian a revenit dupa accidentarea de la Doha si este acum pe taboul principal aici la Tallinn unde va da piept cu Katie Boulter in primul tur.

Meciul care este programat pentru ora 11:00 va fi transmis in direct de Digi Sport 2.

Katie Boulter

  • Boulter este pe locul 148 in clasamentul WTA si ca orice britanica are ca suprafata favorita iarba, pe care a si reusit anul acesta cateva rezultate bune.
  • Dupa Wimbledon, insa, britanica nu reusise decat o victorie pana la acest turneu, si aceea in calificari la US Open cu o jucatoare din afara top 300.
  • Aici la Tallinn a intrat in calificari si a trecut de Neel, jucatoare amatoare si de Snigur dupa un meci echilibrat de 3 seturi.

Jaqueline Cristian

  • Jaqueline Cristian continua sa ocupe un loc bun in ierarhia WTA este pe 68 si asta ii permite sa intre direct pe tabloul principal la majoritatea turneelor.
  • Dupa accidentarea de la Doha, romanca a revenit la US Open unde a pierdut meciul din primul tur cu Kontaveit (3-6, 0-6).
  • A luat-o apoi muncitoreste de la capat si a jucat la turneul ITF de la Neubourg unde a reusit sa castige trofeul dar mai important sa recastige increderea in jocul sau.

Intalniri directe

Un singur meci direct au disputat cele doua, in 2018 intr-un turneu ITF pe hard la Burnie (Australia), Cristian s-a impus atunci dupa un meci echilibrat, de 3 seturi.

Cote pariuri

Surprinzator, Boulter are cota de favorita la pariuri, Superbet ofera cota 1.60 in timp ce cota pentru o victorie reusita de Jaqueline Cristian este de 2.30.

Katie Boulter – Jaqueline Cristian ponturi pariuri

Jaqueline a ales varianta corecta, dupa socul revenirii de la US Open s-a dus la un turneu ITF si a jucat mult tenis acolo crescandu-si nivelul de joc de la meci la meci.

Boulter nu e o jucatoare de speriat pe hard, poate pe iarba ar fi fost favorita dar hardul nu este suprafata pe care ea se simte cel mai bine.

In plus, romanca a mai batut-o o data, chiar daca a trecut mult timp de atunci dar a trecut tot in favoarea romancei care a crescut enorm fata de acea perioada si, eu cred, ca in mod normal va castiga meciul. Aleg totusi varianta de siguranta.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Katie Boulter – Jaqueline Cristian
Pronostic: 
Cristian minim 1 set
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: