Jennifer Brady – Naomi Osaka ponturi pariuri 20.02.2021

0

Mult așteptata finală de la feminin le va aduce față în față pe Jennifer Brady, o prezență neașteptată în acest ultim act și Naomi Osaka, cea care este considerată drept favorită. Cu toate că bookmakerii ne oferă cote dezechilibrate, vorbim de o finală de Grand Slam, așadar orice se poate întâmpla. Câștigătoarea va fi recompensată cu un cec în valoare de și 2,117,000 dolari și 2000 puncte WTA, un premiu semnificativ.

Brady Osaka Cote Pariuri 20022021

1. Jennifer Brady

În ciuda faptului că era cotată cu șansa cu numărul 22 la câștigarea acestui Grand Slam, Jennifer a dat toate calculele specialiștilor peste cap și a reușit astfel să ajungă în prima sa finală de Grand Slam.

Această performanță este practic o confirmare a rezultatelor foarte bune obținute în ultimii 2 ani, când jucătoarea din Statele Unite ale Americii s-a aflat pe o continuă pantă ascendentă.

Bolsova, Brengle, Juvan, Vekic, Pegula și Muchova au fost jucătoarele eliminate pe rând de Brady, care a cedat set în faza sferturilor de finală și a semifinalelor, dar mereu și-a respectat statutul de favorită.

2. Naomi Osaka

Câștigătoarea ediției din 2019 se află în fața unui rezultat senzațional, de a câștiga cel de-al 4-lea Grand Slam al carierei, la cei doar 23 de ani ai săi.

Comparativ cu adversara sa din finală, japoneza a întâlnit adversare mult mai puternice, printre care: Pavlyuchenkova, Garcia, Jabeur, Muguruza, Hsieh și Serena Williams, pierzând un singur set, în optimile de finală.

Locul 3 WTA are un bilanț senzațional în perioada 2020-2021, câștigând 25 de meciuri pe hard outdoor din 28 disputate, ceea ce reprezintă un adevărat record.

Luând în calcul rezultatele senzaționale ale lui Naomi, unul din ponturile tenis care poate fi încercat pentru acest meci este: -3.5 game-uri Osaka.

3. Intâlniri directe

Finala de la Australian Open va consemna cea de-a 4-a confruntare directă dintre cele două jucătoare, scorul în acest moment fiind 2-1 pentru Naomi. Ultima oară s-au aflat față în față tot la un turneu Grand Slam, la US Open, în 2020, când Osaka a câștigat disputa cu scorul de 7-6, 3-6, 6-3.

4. Cote pariuri

Pentru o finală cu minim 9 game-uri disputate în primul set, cota oferită de bookmakeri este 1.53.
Totodată, regăsim în ofertă cota 1.60 pentru o victorie în minimul de seturi a favoritei Osaka.

Jennifer Brady – Naomi Osaka ponturi pariuri

ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 47.1%
Castigate: 8/17
Am ales un pariu special pentru această finală și anume că vom avea parte de echilibru după primele 2 game-uri, scor 1-1.

Chiar dacă Osaka este favorită certă și cel mai probabil își va asigura victoria, este totuși o finală de Grand Slam, unde amândouă își doresc victoria și consider că vor începe în forță acest meci.

Atât Naomi, cât și Jennifer, sunt 2 tenismene care preferă suprafețele rapide și care servesc excelent, înregistrând pe parcursul acestui turneu cel puțin 32 de ași de fiecare.

Finalistele au câștigat primul set în 5 din cele 6 partide jucate la Australian Open, așadar încep mereu excelent partidele pe care le dispută, așa cum cred că se va întâmpla și în acest ultim act.

Jennifer Brady – Naomi Osaka (ora 10:00)
Pronostic: Scorul după primele 2 game-uri (Set 1): 1-1Cota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
8 din 989%+348.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here