Jennifer Brady – Jessica Pegula ponturi pariuri 17.02.2021

0

Un sfert de finală total neașteptat va avea loc la Australian Open, între Jennifer Brady (locul 24 WTA) și Jessica Pegula (locul 61 WTA). Probabil nimeni nu se aștepta la acest duel într-o fază finală a Grand Slamului, așadar merită urmărită partida și să vedem cine va reuși să obțină calificarea în penultimul act.

1. Jennifer Brady

Una din puținele jucătoare fără set pierdut la Australian Open, Jennifer, trece prin cea mai prolifică perioadă a carierei, aflându-se de altfel pe cea mai înaltă poziție din clasamentul WTA de până acum.

Parcursul lui Brady nu este unul întâmplător, ea ajungând în semifinale la Grampians Trophy la începutul lunii, așadar se simte excelent în aceasă perioadă în Australia.

Bolsova, Brengle, Juvan și Vekic au fost învinse fără drept de apel de jucătoarea din Statele Unite ale Americii, aceasta având nevoie doar într-un set de „prelungiri”, impunându-se în setul 2 al disputei din optimi cu 7-5.

2. Jessica Pegula

Cu toate că s-a aflat doar pentru a 2-a oară pe tabloul principal de la Australian Open, Jessica a surprins pe toată lumea cu evoluțiile sale și a reușit un parcurs de excepție.

Această jucătoare a arătat un tenis de calitate și foarte multă încredere în forțele proprii, eliminând jucătoare precum Azarenka, Stosur, Mladenovic sau Svitolina, cu toate că în cel puțin 2 partide nu era considerată drept favorită.

Așadar, Pegula a ajuns la 6 victorii din 8 meciuri jucate pe hard în 2021, după ce înainte de Australian Open se oprise în optimile de finală la Yarra Valley Classic.

Având în vedere rezultatele foarte bune ale lui Pegula de la acest Grand Slam, unul din ponturile tenis care poate fi încercat pentru acest meci este: minim 1 set Jessica.

3. Intâlniri directe

Jennifer și Jessica s-au mai întâlnit de 2 ori până acum: o dată într-un turneu amical, când Jessica s-a impus cu 5-2, iar a 2-a oară anul trecut, la Cincinnati, când aceeași jucătoare a câștigat cu scorul de 7-6, 6-4.

4. Cote pariuri

Pentru un meci echilibrat, cu minim 20 game-uri disputate, ne este oferită cota 1.62.
Pe de altă parte, dacă ne așteptăm la un nou tie-break în meci, cota este una foarte mare și anume 6.50.

Jennifer Brady – Jessica Pegula ponturi pariuri

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 51.2%
Castigate: 21/41
Pentru acest sfert de finală consider că a sosit momentul revanșei pentru Jennifer, pe care o văd să se impună la o diferență de cel puțin 3 game-uri în fața conaționalei sale Jessica.

Am ales acest pronostic deoarece Brady a fost constantă de la început și până în sferturile de finală, în timp ce adversara sa a cedat set în fața Elinei Svitolina, unde a părut vulnerabilă.

Brady servește mai bine, vine după un sezon cu turneu câștigat la Lexington, semifinală la Dubai și US Open și consider că în acest moment are experiența și tăria necesară să ajungă în semifinale.

Jennifer Brady – Jessica Pegula (ora 02:00) â
Pronostic: -2.5 game-uri BradyCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
14 din 2070%+354.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here