Braga – AEK Atena ponturi pariuri 22.10.2020

Scris de Johnny21/10/2020

Prima etapa a grupei G din Europa League programeaza joi seara duelul dintre Braga si AEK Atena. Confruntarea se desfasoara pe Estadio Municipal de Braga, iar fluierul de start se va da la ora Romaniei 22:00.

Braga Aek Cote Pariuri 22102020

⚽ 1. Braga.

Are norocul de a-si incepe aventura europeana direct din faza grupelor. In stagiunea trecuta a ajuns in fazele eliminatorii, fiind insa invinsa in dubla mansa de catre Rangers. E intr-o forma buna si vine dupa doua victorii obtinute in Liga NOS. Ocupa locul sase in campionat dupa patru runde disputate, fiind invinsa in primele doua confruntari. Are un joc ofensiv bun si marcheaza in medie aproape doua goluri pe intalnire.

Gaitan si Rui Fonte n-au jucat inca niciun meci in acest sezon din cauza accidentarilor. Cel mai probabil cei doi jucatori vor rata si intalnirea de joi.

⚽ 2. AEK Atena.

A intrat in competitie inca din turul trei preliminar. N-a avut parte de un parcurs usor pana in grupe si le-a eliminat pe St. Gallen si Wolfsburg. In weekend a avut derby in campionat si a obtinut o remiza in fata lui PAOK. A avut o evolutie sub asteptari in primele patru runde din Super League, iar cu sapte puncte adunate ocupa doar locul cinci. Fanii au fost foarte nemultumiti dupa confruntarea cu PAOK deoarece favoritii lor s-au baricadat in aparare dupa ce au deschis scorul, fiind egalati spre final.

Andre Simoes s-a accidentat la inceputul lunii si va lipsi din linia mediana. Ionut Nedelcearu a fost integralist in partida cu PAOK si pare sa se fii adaptat repede la noua echipe, astfel ca probabil il vom vedea titular joi seara.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua formatii se afla la prima intalnire directa.

⚽ 4. Braga – AEK Atena echipe probabile:

Braga (4-4-2): Matheus – Sequeira, Viana, Carmo, Esgaio – Medeiros, Castro, Fransergio, Galeno – Horta, Paulinho.
AEK Atena (3-4-3)
: Tsintotas – Nedelcearu, Chygrinskiy, Hnid – Mitaj, Krsticic, Shakov, Paulinho – Livaja, Ansarifard, Tankovic.

⚽ 5. Braga – AEK Atena cote pariuri

Braga Aek Atena Cote Pariuri

⚽ 6. Braga – AEK Atena ponturi pariuri

Braga – AEK Atena ponturi pariuri

Desi e favorita la victorie, cred ca Braga va avea mult de furca in acest meci. AEK Atena e o echipa care poate sa puna probleme mari, dovada fiind si faptul ca elenii au reusit s-o elimine in play-off pe Wolfsburg. Trupa portugheza are de obicei mari probleme in aparare si deja a incasat cinci goluri in cele patru partide oficiale jucate in acest sezon.

Mai mult, daca ne uitam pe prestatia lui Braga de anul trecut din Europa League, observam ca lusitanii au o serie de sapte partide consecutive in care au incasat gol. AEK are un atac destul de bun, care cu siguranta poate sa puna in mare pericol poarta lui Matheus. Eu mizez pe faptul ca oaspetii marcheaza macar un gol, cota fiind destul de buna pentru acest tip de pariu.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Braga – AEK Atena
Pronostic: 
AEK peste 0.5 goluri
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: